Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
Menjetek a Dante poklába én megyek Olymposra!
-
Mazsika
őstag
jöhet jöhet nagyon várom!!!
Dáccsika
-
TheDragon007
senior tag
Egy horrorFPS vagy sima túlélő horror megfelelő lett volna, de ez?
PainKiller, Doom3ResurrectionOfEvil, stb. azért más hangulatot nyújtottak
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Gomez86
őstag
Akárki akármit mondhat, NEKEM BEJÖN!
Szép a graf, és lehet hogy a játékmenet nem fogja megváltani a világot, de lehet hogy nem is baj. Várom nagyon. Főleg ha jó hosszú lesz....
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Termigáßor
aktív tag
Hát ja. Lényegében az összes hack 'n slash gamma egy kaptafa. Anno a Diablo még tetszett is. Ezekből a mostaniakból meg megnézem a trailereket, azt' elég is. A vak is látja hogy agyon van scriptelve az egész játékmenet.
Tényleg valami fajsúlyosabb stílust igényelt volna a téma.
Jobbára ártalmatlan...
-
Borgi
aktív tag
hi
egy ilyen igéretes világgal rendelkező játékot ilyen gagyi konzol ugra burgra módon megoldani szégyen... szégyelják magukat a megálmodók hogy ezt a hulladék játékperspektívát próbálják megint ránkeröltetni.
a látvány jó a játék motor hulladék.
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
HyP3b0y
senior tag
Hűű a mindenit, engem már suliban is felcsigázott ez a Dante pokla, de hogy még játszhatok is benne
Még meg is tanultam a különböző körökben kik vannak és az érdekesebb történeteket hozzájuk...ma már nem sok(kb. semmire) emlékszem
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Nunder
őstag
Nekem nagyon tetszik, vetekszik a GoW3-mal. Nagy kár a PC port hiánya. Szerintem ilyen játékot vétek kihagyni a PC-s megjelenések közül.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
konas
senior tag
Hu de beteg jatek..Sok a szorny de legalabb nem mindennapi fajtak.
-
wednesday
őstag
Reménykedjünk benne, hogy csak időben tolták el a PC-s verzió megjelenését.
Engem az se zavar, ha hónapokkal később jönne csak ki.Abban bízom, hogy annyira nem jön PC-re mint a Star Wars: The Force Unleashed.
-
CYBERIA
senior tag
Ez számomra olyan rejtély, mint az hogy XBOX emulátor miért nem létezik.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Zolás
addikt
Hát látványosnak látványos.
De hogy pc-re miért nem lehet kiadniCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az idei Comic-Con-on újabb ingame videó jelent meg a játékról.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest