Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Remélem még olvassa valaki. Nem találtam jobb topikot.
Azt szeretném kérdezni hogy a Steam-es verzióba működik a magyar felirat? (elvileg az október végi frissítéssel bekerült.)
Mert GamePassom van, és XBOX app -el telepítve mindenhol "string not found" szöveget ír ki. -
ElEvEn11
senior tag
Abszolút! Innen nézve meg csak tényleg csodálkozni tudok az egészen. Mármint a konkrét vakon előrendelésen. Nem mondom csináltam már én is ilyet (Transport Fever 2-vel), de azért rendszert nem csinálok belőle, az hétszentség. Azért is csodálkozom, mert elolvastam a cikket, de valamiért az nem maradt meg, hogy ez a konkrét előrendelések alapján már tuti "siker".
Mármint..., ez?
-
stewe2
aktív tag
A video lényege az volt, hogy ezt a fosh@lmazt is elképesztő mértékben rendelték elő, tehát innentől kezdve bármi sz@rt le lehet tolni a játékostársadalom torkán. Mindez azért lehetsées, mert pl. iskolások (pl. a fiaim osztálytársai) "(BÁRMIÉRT, AZONNAL, BÁRMENNYIT)" kifizetnek, ezért ők lettek a célközönség.
És most kanyarodtunk vissza a cikkhez, hogy azért ilyen "dedós" az AOE4 vizualitása, mert a kiadó tudja, hogy merre kell pozicionálnia a terméket. Ez a kiadás már nem a 4X-5X korosztálynak készül. Remélem jól meg tudtam fogalmazni a mondanivalómat
-
Hokunda
senior tag
A mai napig játszom az AoEII def. editiont. A grafikája avitt? Persze. Maga a termelés menedzsment is eléggé egyszerű, a 2020-as években lehetne bonyolultabb is, de a hangulata mégis egyedülálló! Ha ez megismétli azt néhány újdonsággal, akkor insta buy lesz (persze ha a csúfos III-at idézi, akkor meg népharag)
-
Ő nem azt mondta explicit, hogy egyetért vele hogy a single player játékoknak is online kell lenniük, hanem hogy meg tudja bizonyos mértékben érteni. Ebben én sem értek vele egyet, de pont azt mondod a kommented végén, "Néha érdemes a saját véleménybuborékunkon túl nézni.", épp ezért folytattam a teszt nézését. Épp az a lényege a tesztjeinek, hogy nem akar megfelelni feltétlenül a közönségének, hanem ha más a véleménye akkor olyat is kimond, amivel akár közönséget is veszít.
-
ElEvEn11
senior tag
Az Otherworld Outriders bemutatója pont idevág.
"...még a nyomorult single player játékoknak... Értitek?! Amiknek semmiféle online funkciója nincs..."
Na ez volt az a mondat ameddig néztem és innen számomra el is vesztette a hitelét. Nagyon sok ember van, aki egyszerűen nem szeret online, pláne kompetetív játékokkal játszani. Ráadásul ez a korosztály éppen nem feltétlenül tizenéves. Én is imádok néhány szóló játékot és nem akarok sorolni régieket az elmúlt 30 évből, ami ide sorolható. Innen pedig hiteltelen egy olyan videó, ami majdnem ezzel nyit. Szóval bocs, de ezt innen szkippeltem és nem tartom relevánsnak. Ez is csak egy ember véleménye, aki meglehet, hogy véleményvezér, de csak a saját "pocsolyájában". Sokan vagyunk így. Szóval, ha már minőségi tartalomról van szó, akkor az a mondandóra is legyen igaz. Néha érdemes a saját véleménybuborékunkon túl nézni. -
Z10N
veterán
En szoktam gyonyorkodni a RTS-n, lasd Anno1800. Szoval fejlodni kell. Ez pont a mobilos szintet uti meg. A F0$nite es tarsai meg nem erdekelnelk, ahogy mondod gyerekeknek valo.
A HL2 pedig meg mindig jol nez ki, csak korhu szemmel kell nezni. Minden eveben jatszok vele (pc, x360), mert nagybetus hangulata van. Az Alyx kimaradt, de a Black Mesa karpotolt.
-
stewe2
aktív tag
Igen. Lehetne besz@ kinézetű összetett RTS-t fejleszteni 2021-ben, csak egy dolgot nem szabad elfelejtenünk: a játékosbázis (és főleg a fizetőképes célközönség (BÁRMIÉRT, AZONNAL, BÁRMENNYIT)) egyre fiatalabb. Az Otherworld Outriders bemutatója pont idevág
Miért is imádják a gyerekek a Fortnite-ot? (ami szerintem hányadék módon néz ki) (annak ellenére, hogy pl. a Prince of Persia 2008 cell shade megoldása nagyon tetszett) Vagy egy halom szemetet a Play-ből mobilra? Annak a korosztálynak, amelyik a HL3-at várja, már nem számítanak az igényei.
Napi szinten küzdök a fiaimmal, ha már tartalmat fogyasztanak, az ne az alja legyen.
-
stewe2
aktív tag
-
-
Nagyon várom az AoE 4-et, de egyetértek az előttem szólókkal a grafika és az animációk nagyon gyengék. Értem én, hogy nem az a lényeg, de az AoE III DE ütősebben néz ki. Vagy ott a Company of Heroes 2, 2013-ból.
Ettől függetlenül ha összehoznak egy jó játékmenetet, kampányt, multit, akkor ki lehet békülni a grafikával. De remélem még kicsit csiszolnak rajta.
-
Z10N
veterán
Legalabb mobilon is el fog futni...
-
Sefneni
őstag
Ha jön day1 GamePass-be, akkor mindenképpen kipróbálom.
Egyelőre tényleg kicsit AoE Online adapt feelingje van, de úgyis játék közben derül majd ki, hogy hozza-e a kívánt hangulatot. Nálam a harmadik rész a kedvenc egyébként.
-
ElEvEn11
senior tag
– túl kicsik a térképek
– még mindig aránytalan (emberek-épülete)
– szaggat az animáció és az egész játék (lesz/lehet jobb?)
– a grafika sem a legacélosabb
– a birodalmi/kastélyépítős kornál megáll az egész fejlődési fa?
– nem látok semmi igazán újat, érdekeset a játékmechanikába (mongolok tudtak korábban is költözni, ha jól emlékszem)Nem tudom elképzelni, hogy ebből hogyan lesz sikeres játék, hacsak nem a nosztalgiát lovagolják vele. Bár szerintem ma már az is kevés.
-
Montanaxy
aktív tag
Nálam igazi AoE csak az első 2 rész, bár nem vagyok nagy stratéga, de valahogy ez be tudott húzni. Gondolkodom is most a nagy akciójuk miatt hogy steamre megvegyem e az AoE1 Definitve-et. A többi nem is izgat.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Felesbandi #21 üzenetére
Szerintem igen.
-
Felesbandi
senior tag
Gamepass-be jon majd?
Ami a grafikat illeti, lehetne szebb, de ha e-sport jatek akar lenni, jobb lesz ez a letisztult latvanyvilag es a vele jaro alacsonyabb hardverigeny. Ha befutna e-sport jatekkent, lehet a jovoben tobb kompetens RTS is megjelenne.
-
törölt tag
wololoooooo
-
Lavar
aktív tag
Egyetértek, nagyon vártam már valamit a játékról, de ezek a videók kicsit csalódást okoztak. Nekem is az az érzésem volt, hogy valami mobiljátékot nézek, ezzel a mesés színvilágú, "gyurma" grafikával, egyszerűen gagyinak tűnik.
De ennek ellenére várom továbbra is, és remélhetőleg sikere is lesz, mert semmi nem jön már ebbe a kategóriába, nem hogy egy új AOE. Ha a hangulata meglesz, akkor már jó lehet részemről.
-
BabMester
senior tag
válasz
Bluverkill #15 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy játék közben kb soha nem közelítesz rá egy egységre annyira mint a videóban. A kicsit ‘gagyi’ animációk pont jónak tűnnek, hogy távolról lehessen látni csinál-e valamit az egység.
-
Juhaszatti
addikt
A grafikával nekem nincs gondom, a környezet kifejezetten pofás. Az animációk amik borzalmasak sajnos, egyelőre rosszabbak mint a sokat szidott új Strongholdban. Persze ez még változhat év végéig. Én mindenesetre továbbra is várom, ha a játékmenet jó lesz engem megvettek.
-
30z.Samu
félisten
A grafikától kicsit többet vártam, de alapvetően az ilyen fajta játékok Nálam nem erről szólnak. A feeling-et viszont nagyon is hozza számomra.
-
Bluverkill
tag
válasz
RubbishBin #12 üzenetére
Kajálni fogják. Lefogják nyelni hogy nem feltétlen minden a grafika. Itt örülnek annak hogy a MS foglalkozik a AOE-val egyáltalán. Mert nagyon sokáig úgy tünt hogy az MS elengedte teljesen a kezét az AOE-nak.
-
hunluki
senior tag
válasz
RubbishBin #12 üzenetére
Nagy kedvencem az RTS műfaj, de na, 2021 van. Az előző kommentemben lehet kicsit túloztam, de nem egy indie játék néz ki ennél nagyságrendekkel szebben.
Amúgy ha jó lesz a játékmenet akkor tényleg sokadlagos a grafika, ha lehet választani akkor legyen berántós és rondácska, nekem az egy teljesen korrekt deal. -
Kisgépkezelő
senior tag
Részt vett a belsős teszteken a jelenlegi AoE II pro scene pár tagja. Azt mondták, hogy többféle grafikus dizájnt is kipróbáltak de végül azért döntöttek emellett a kicsit egyszerűbb elnagyoltabb itt-ott szándékosan aránytalan dizájn mellett, hogy jobban ki tudják emelni az egyes egységek és népek közti különbséget és ezáltal kicsit átláthatóbbá, streamelhetőbbé válljon a játék. Gondolom azt remélik, hogy ezzel egy kicsit tovább tudják erősíteni a jelenlétüket az e-sport színtéren.
-
Bad Pritt
félisten
Elvileg a Relic saját motorját használja, szóval a Dawn of War 3 a legközelebbi játék, ami ugyanezekre az alapokra épül, szóval modern a motor maga, csak gondolom muszáj úgy összerakniuk, hogy a lehető legtöbb PC futtatni tudja a játékot.
Ettől függetlenül ránézésre több köze van az Online-hoz, mint a korábbi számozott részekhez. -
DraXoN
addikt
nem értek egyet (kizárt bármilyen fejlesztő aki 3 hónap alatt összerak ilyet, még nagy csapattal se lehet).
valószínű az eredeti motor egy picit modernizált változatát használhatják, így a kezük meg van kötve mit hozhatnak ki belőle. engem mondjuk nem zavar ez a grafika (bár én ezekkel nőttem fel).
új, modern motorra valószínű nincs pénz (vagy nem volt, nem volt cél mert nem lesz "retro" a régi fanok számára)... gyakorlatilag egy másik játék lett volna akkor ha más jellegű motort használnak, nem illet volna Age Of Empires IV-nek nevezni.persze érdekes látni, hogy a grafika mellett a játékmenetet illetőleg is hogy elhaladt a kor mellette... bár talán nem teljesen jó irányba minden szempontból ... f*cky*u mikropayment system
-
Shing
őstag
Érződik hogy megpróbálnak egy nagyobb tömeget megfogni egy jobban emészthető látványvilággal. Nem az online-ból fejlesztették tovább sztem egyszerűen azzal az ötlettel készül mint egy online/mobil játék. Így lehet játékosokat szerezni manapság.
Plusz egyértelműen alpha gameplay. Év végéig még csiszolnak rajta, de nem csodálkoznék egy kis csúsztatáson is. Kajálni fogják, előre szólok.
-
hunluki
senior tag
+sok az előttem szólókra. Nagyon kevés játékot várok annyira mint az aoe4-et de ez a valami úgy néz ki mint amit egy indie fejlesztő dobott össze kb 3 hónap alatt...
Ezt nemhogy csiszolni hanem bőven dinamittal aprítani, baltával vágni és utána nagyon nagyon sokat csiszolgatni kell hogy jó legyen. MS-hez (értem ezalatt a forza/gears grafikai színvonalát) méltatlanul ótvarnak néz ki.
-
XuChi
addikt
Grafika és animáció kb 2000 évek szintje. Borzalmas az egész úgy ahogy van
-
batman91
őstag
Szerintem elég béna az egész. A grafika az animációk és úgy összességében minden nagyon gyenge. A 2005-ös Age of Empires 3 mérföldekkel jobban van összerakva. Olyan mint, ha fogták volna az Age of Online-t és feljavítottál volna azt. Az sem segít, hogy ezt a Relic hegeszti. Katasztrofális amit az a cég művelt az elmúlt játékaiban.
-
Feverke
tag
Hat.. azert en ennel grafikailag kicsit tobbet vartam. Azok a nyilazasok atya eg... De legalabb az elozo reszekhez nagyban hasonlit a jatekmenet igy ranezesre.
-
zsoltti
senior tag
Kicsit megteveszto es bosszanto ez az xbox logo, ugy hogy nem lesz Xboxra(az uj etalon, uj gamer dimezio stb,marketing szoveg a Series X megjelenesekor), raadasul ugy hogy van ra Eger meg Bill support...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A megjelenési dátumot még mindig nem árulták el nekünk, de annyi biztos már, hogy ősszel jön a folytatás.
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- OpenWRT topic
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- További aktív témák...
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- HP Irodai Laptop I i5-8265U I 256 GB Nvme SSD I 8GB DDR4 I 1600x900 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/I7-12700 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3070 8GB (2560x1440) 165 Hz FHD IPS/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest