Új hozzászólás Aktív témák
-
BBS
tag
wow ezt jól meg mondtad.
tegyétek de sírni lehet ugye.
szerinted miről volt szó?
miről szól a cikk?
olvass, utána nyilatkozz.[ Szerkesztve ]
-
stefi76
tag
"De akkor még mindig ott van , hogy zárt rendszer betesz játszik, nem monitor hanem nagy képernyős tv."
Szeretném javasolni a minimum 1 hónapos bannolást azon nickek számára, akik még egyszer megemlítik, hogy a PC és a konzol közt a különbség az, és azért jobb a konzol mert azt lehet a tévén használni és a PC-t meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
BBS
tag
válasz TESCO-Zsömle #38 üzenetére
De akkor még mindig ott van , hogy zárt rendszer betesz játszik, nem monitor hanem nagy képernyős tv.
Nincs kompatibilitási probléma , driver hiba stb. A PC az irodai gép ként kezdte csak évek alatt fel pimppelték játék géppé míg a konzol a játéktermek gépeiből lett az a mi . Bár most a konzolok is eltolódnak egy központibb média központá tehát nem csak játék gép. És amin siránkozik az a jövő. Most ez van aki most akar játszani az eszt teszi. Én már biztos nem költenék több 100 ezer forintot 1-2-3 évente gépfejlesztésre mert játszani szeretné ráadásul a játékok szépnek szépek de nem jók, hogy ennyit áldozzak. Nekem is mondták , hogy dx12 + ilyen fények meg olyan effektek de én a játék hevében nem látom a különbséget csak azt hogy tvt vagy monitort bámulok és látom a lényeget . -
TESCO-Zsömle
félisten
Mert nem akart egyszerre két játékos platformot fenntartani. Mert amit a PC megeszik plusz pénzt HW-re, azt elverte a box-ra meg az exkluzívokra.
Persze átérzem a helyzetét, nagy bajban is van, aki PC-n mindent fullfullfull akar futtatni. De az is tény, hogy ha ki akarod húzni mondjuk 3-4 évig, akkor se filléreskedhetsz, mert amit összeraksz játéktól függően mondjuk VeryHigh-Ultra szintre, az 3 év múlva már csak Medium-High. De azért ki lehet ezt hozni jól. Kinek mire van igénye, ugye...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Viszlát Eden Games/IvoryTower (Test Drive Unlimited/The Crew)...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Döglött Róka
veterán
"Ez egy szemét húzás az MS-től, semmi örömteli nincs benne. Ezek után már csak az vesz BOX-ot aki nem tud vagy nem akar áldozni egy komolyabb PC-re" - és ez miért baj?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Supr@
senior tag
Teljes mertekben egyet ertek! Forzak es Quantum break miatt vettem boxot a pc melle, de igy feleslegesen. Illetve azt megertem, hogy azota is tudok azokkal jatszani, de ha ezt tudtam volna, akkor nem veszek boxot, hanem varok.
De mar beletorodok lassan, box megy, ps4 majd jon, ennyi -
celafat
aktív tag
-
.LnB
titán
"probably won't come"
Google translate ezt dobta ki rá:
Még titok, csak az E3-on akarunk durrantani vele.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kpal
nagyúr
PC még se haldoklik, ahogy sok okostojás pár éve emlegette . Elég a STEAM statisztikákat megnézni.
-
neilszab
őstag
De ebből neked akkor sincs semmi károd. Csak plusz lehetőségek nyílnak meg előtted idővel, de azokat még ki kell várni és te már addig is egyfolytában tudsz játszani azzal, amivel akarsz.
És attól még hogy vmi kijön PC-re is, attól még az Box-os verzió nem lesz rosszabb annál, mint amilyen amúgy is lett volna. Ez inkább ilyen mentális "kár" neked, semmint valós...
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Daffchy
őstag
Ahogy írtam, az exkluzívok miatt szereztem be egy BOX-ot PC mellé, főleg a Forza sorozat miatt.
Gondoltam idővel eladom a PC-t.
Elkezdtem megvenni a játékokat BOX-ra (PC-hez képest, másfélszeres áron).Beletörődtem, hogy joy-al teljesen más (rosszabb) FPS-t játszani és a stratégiát el is felejthetem, de Forza végett gondoltam beletörődök, kompromisszum, erre tessék...
Most meg érkezik PC-re minden Forza (és idővel egyre több exkluzív, ez biztos)... teljesen felesleges a BOX így, és ha el is adom buktam rajta sokat, a játékokról nem is beszélve (főleg ami digitális).
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Basszus most olvasom, hogy: [link]
Szóval a Microsoft tényleg elkezd nyitni a Linux-osok felé.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
EXA
aktív tag
UFC nem lesz?😁
-
[CsuCsu]
őstag
Minimalis visszaeses lesz. A konzol fo piacan mindig is a konzol volt az uralkodo, az emberek reflexbol azt veszik, PC ide vagy oda. Plusz a jo PC meg draga is.
Kulonben is sokan ugy vannak vele, hogy inkabb egy jo laptopot tartanak fenn (ami jatekhoz keves) es mellette konzol jatekra.
Vegul pedig a konzolbol jovo profit valojaban a ra kiadott szoftvereken keresztul jon be. Az a MS-nak edes mindegy, hogy melyiken adja el. A konzol egy olcso es egyszeru platform, aminek a segitsegevel tobb szoftvert tudnak eladni.
[ Szerkesztve ]
-
Beri78
őstag
1 év múlva meglátjuk mi lesz ebből az egészből - lesz értelme vagy sem fenntartani az XO-t
Ha minden exkluzív játék jön PC-re is, akkor biztos lesz visszaesés eladásban....."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
.LnB
titán
Direkt kiemelik, hogy nagyon odafigyelnek, mert ez lesz az első belsős UWP-s port. Persze a szó elszáll.. Remélem a végeredmény is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Én nem tudom mit akarnak ezzel.
Mondjuk azért a PC portolt játékok sokszor igen rossz minőségűek (lásd pl Mortal Kombat, Injustice), de azért csak jönnek folyamatosan. Ha az exlkuzív sem lesz tovább az, akkor tényleg csökkenni fog a felhasználói bázis, ergo nő a veszteség, csökken a nyereség, a PS meg megeszi az XBoxot. Ebből az egészből pedig semmi nem jó a végfelhasználó számára. -
celafat
aktív tag
Jó hír és remélem jön a többi XO-s játék is pc-re.
-
Daffchy
őstag
Az elmúlt néhány hét történései is kiakasztottak, de ez már végképp betett...
Elsődlegesen a Forza sorozat miatt vettem tavaly decemberben XO-t a PC mellé (amit gondoltam szépen lassan kiárulok), erre egymás után jönnek a hasonló hírek, miszerint összemossák a PC-vel és még a Forza sorozat is jön WIN 10-re.
Ez egy szemét húzás az MS-től, semmi örömteli nincs benne. Ezek után már csak az vesz BOX-ot aki nem tud vagy nem akar áldozni egy komolyabb PC-re, exkluzívok lassan megszűnnek rá (az évben még biztos lesz egy "Halo is jön WIN10-re" bejelentés).
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
-
LeventeV
senior tag
Az Xbox-ból szerintem egy PC-konzol hibridet akarnak kihozni, és nem az exkluzív játékok miatt teszik eladhatóvá az Xbox-ot, hanem valószínű megpróbálnak olyan funkciókat is belepakolni ami az előző konzolokból hiányzott, de a PC-n megvolt, ezáltal összehoznak egy Windows PC-t.
Erre enged következtetni az is, hogy a Windows 1o már egyfajta univerzális rendszer. Az Xbox One annyira lemaradt a PS4-el szemben, hogy szerintem beáldozzák ezt a generációt és kísérleteznek ezzel a hibrid megoldással. Érdekesen hangzik az biztos, főleg, hogy a Microsoft fő piacán, az USA-ba nagyon népszerűek ezek a média boxok. -
.LnB
titán
Persze meg Whirlpool mosógépekre is.
(#3) lmno Bele lehet ebbe látni azt is igen, hogy a MS elengedi a Xbox kezét, de szerintem felesleges.
-
dabadab
titán
Lesz Linuxra is?
DRM is theft
-
UnSkilleD
senior tag
-
lmno
őstag
Nem teljesen értem mi a céljuk ezzel.
Lehet kukázni a boxot lassan. -
.LnB
titán
Nagyon örömteli hír. Kevés olyan hír van manapság mint ez, aminek ennyire tudok örülni.
Persze ettől még lehet, hogy a további részek is korlátozottan fonak megjelenni Win-ra mint az Apex, ezt ne felejtsük el. Jót tesz ez a Pc-nek. Mert van sok jó autós játék manapság PC-re is, de a Forza egyrész bitang minőségi cucc, és arany középút az arcade - szimulátor játékok között.És akkor megjegyezném, hogy én megmondtam, hogy fog jönni PC-re.
E3-on meg most azzal fognak robbantani, hogy a Halo is jönni fog. figyeljétek meg![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, az első normális érv, hogy felrakjam a win10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Apple asztali gépek
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest