Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz HELLAFLUSH #21 üzenetére
Gondolom nem sokan tolják. Minden bizonnyal dominál a CoD meg a Fortnite ezen a téren konzolon.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
HELLAFLUSH
őstag
Mondjuk én nem értem, hogy miért nem kap XSX/PS5 feljavítást a játék
Konzolokon valami borzalmasan néz ki a játék sajnos. -
Viktor8.
tag
válasz Találtgyerek #15 üzenetére
Talán 9rongy volt g2a-n. Pár hónap alatt beleraktam 1200h-t, aztán eladtam a gépem és feledésbe merült Szerintem élvezetes játék volt squadban, csak ne lett volna teli csalóval
[ Szerkesztve ]
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
törölt tag
Aki fizettet érte az visszakapja a pénzt?
-
stewe2
aktív tag
válasz Bjørgersson #5 üzenetére
"V"-fék brake Bringaüzletből
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
markknight
veterán
Van egy jó kis kifejezés ami lefedi a PUBG-t: Shitshow.
A fizika és a grafika valami rettenet ebben a játékban és ami a legrosszabb, hogy olyan semmilyen stílusa volt/van.Egy Fortnite meg egy Apex Legends mellett nem igazán rúghat labdába soha, trükközhetnek bármivel. Ezt a játékot határozottan nem ajánlom senkinek, még az ellenségeimnek se.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Úgy tippelem hogy a f2p sem tudja megmenteni a nyugaton elillant népszerűségét, egyszerűen eljárt felette az idő és a PUBG nem lett errefelé egy örök klasszikus mint a CS vagy LoL, WoW stb.
/s
-
Viktor8.
tag
Még jó,hogy 4 éve pénzt adtam érte
[ Szerkesztve ]
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
Fred23
nagyúr
Jó hír, szeretem a BR játékokat, csak időm nem nagyon van már rájuk.
WARZONE is bejött, mégis ritkán indítottam el, akkor viszont boldogan feledkeztem bele, mikor végre nyugiban rászánhattam egy estét / éjjelt.Vasárnap indul is a pc-s PUBG karrierem, ha nem jön közbe semmi.
-
Televan74
nagyúr
Ígérem én eddig sem próbáltam ki, és ez után se fogom.
Mindenbe beleugatok!!!
-
-
ribizly
veterán
Hát igen, ezt nem sikerült valahogy jól kitalálni.
Akkor lett volna értelme, ha lenne több cím és akkor PUBG: XY, PUBG: ABC, stb. lenne a címük. Akkor egyértelmű lenne, hogy ez egy "universe", franchise vagy akármi. De nem jelent meg semmi más, így meg elég buta.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #5 üzenetére
Csitt, ez nem számít. Van aki azt sem tudja, hogy a PUBG minek a rövidítése.
Live-Die-Respawn
-
HELLAFLUSH
őstag
Örömhír a PC-seknek, hogy most már egyre több lesz a cheater.
-
Bjørgersson
félisten
PlayerUnknown's Battlegrounds Battlegrounds? Zseniális név.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ribizly
veterán
válasz CptAdamica #3 üzenetére
Nekem a SP nagyon halottnak és rajzoltnak hat. Persze lehet ez a jobb és nem a PUBG-s design. Igazából ez már lehet tényleg izlés kérdése.
A Firestorm nekem fura volt, de nyomtam volna... csak mire odajutottam már kb. csak 2 körre jött össze ember. Ami azért gáz, mert akkor még csak ~fél éve volt kint a BF5.
Az EfT nagyon más móka. Ha ott beletennének egy PvE módot és nem kellene "órákat várni" 1-1 meccsre, akkor mi is tolnánk. Mi mostanában a Hunt-ra gyógyultunk rá. Valamiért az pont azt a vékonyka kis igényt elégíti ki, amire nekünk szükségünk van.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
CptAdamica
veterán
Nekem a Firestorm tetszett a legjobban, gyönyörű volt az a pálya, meg úgy nagyjából jól össze volt rakva. Kár, hogy a DICE hagyta elsüllyedni és nem javította a hiányosságait, meg persze lehetett volt F2P is és akkor tovább él. Nemrég próbáltuk a Super People-t, durva, hogy látványban hogy ráver a PUBG-re, pedig mind a kettő alatt UE fut. Nekem már kezdenek unalmasak lenni ezek az egy kaptafára készülő BR játékok, mostanában sokkal jobban tetszik a Tarkov szerű megoldás.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
ribizly
veterán
Hát nagyon nem. Minden más csak ezt másolta, vagy próbálta másolni.
Igazából most jelent meg az első olyan kihívója (Super People), ami konkrétan playerbase-t szív el, mert a többi (Warzone, BF5 Firestorm, Apex Legends, Ring of Elysium, Fortnite, Realm Royale, Spellbreak, Island of Nyne, stb.) mind kicsit más volt vagy más célközönséget szólított meg.
Látványban egyedül a Warzone meg a Firestorm, ami "jobban nézett ki" (a Warzone az Caldera map-ja katasztrófa homály, a Firestorm-al meg kb. senki sem játszik), minden más rosszabbul néz ki sajnos. Igazából van egy sajátos látványa a PUBG-nek, amit közelítenek egyes kompetitiorok (RoE, IoN, SP), de a PUBG ebben még messze jobban teljesít.
Ha meg a content-et nézzük (fegyverek, változatosság, map-ok, stb.), akkor abban egyedül a Warzone, RoE meg a Fortnite, ami versenytárs lenne.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
GreatL
őstag
Free to play... eddig is kb. úgy nézett ki.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest