Hirdetés
-
GAMEPOD
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Mint az köztudott imádom ha az emberek szenvednek a szerveren
ezért alap hogy hard fokozaton és OP-ok nélkül indul minden pakk.
Viccet félretéve ugye ez mind azért van, hogy ne egy hét alatt játssza ki a banda, mert akkor a később kezdők már azt látják, hogy mindenkinél megy a fúziós reaktor, ők meg rohangálnak kőbaltával és már nem találkozik senkivel, nem tud segítséget kérni, kereskedni, stb.Persze mindig voltak/vannak kivételek, pl. az editor használata miatt én is osztottam ki OP-ot pár embernek, hogy el tudja tüntetni a quarry gödrökből a trutyikat, ami ugyan megoldható manuálisan sok türelemmel, de tudjuk mennyire behúzza a TPS-t, és black sem állhat ott minden lyuk fölött.
(#18861) Mottie:
blackrulz kapott tőlem anno az McMyAdmin-hoz accot, ahol opolhatja magát kedve szerint, hozzáfér a konzolhoz, ha valami gond van látja, tud resizni, stb.
Ha jól tudom a pakkokat is előre le szokta tesztelni, tudja melyik konfigon kell esetleg változtatni, ami nekem mindenképp nagy segítség, mert mostanában nem követem már annyira ezeket a dolgokat, meg az egyszerűbb gondokat is simán megoldja, amihez nem kellek feltétlenül.
Még azt is elnézzük neki, hogy fél napokig AFK, hiszen ki más segítene ha elakadtok és nem jó a wiki, vagy nem vagyok itt és lehal a szerver?
Az OP-ok kérdésében ha úgy érzi valaki megbízható ad, ha gond van elveszi.Hogy ki mire használja? Velem is sokszor előfordult már, hogy ezt-azt inkább lekaptam NEI-ből, mert lusta voltam kraftolgatni, és inkább az automatizálás tervezése, optimalizálás foglalt le jobban, mint a farmolás, de ezt mindenki el tudja dönteni magától mennyire szeretné megkönnyíteni a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Milyen monitort vegyek?
- Háztartási gépek
- Mini-ITX
- Gran Turismo
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest