- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
Arról szól a cikk. esetleg had beszéljenek arról az emberek itt... De jobb ötlet azt olvasni, hogy valaki azon sír, hogy nincs pénze gépre, meg ideje játszani.és hogy fuk off. akkor minek kell egy szakmai jellegű oldalra feljönni ezt beírni ? még csak nem is offtopikba, persze...
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz stratova #116 üzenetére
Számítási teljesítményben biztos ott van,de Driveres támogatottságban előrébb tart a 970. Én úgy általában hiányolom a ezekből a fajta tesztekből a 970 karit,mert lehet hogy ennél a játéknál mind1, mert ez pont nem NV függő, de a következőnékl már előfordulhat hogy számít, mert az Nv azért 2-3 hetente dobálja ki a friss meghajtókat a játékokra., amiből az új széria biztos többet profitál.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz noPublicFG #110 üzenetére
Kösz a segítséget. Én is segítek.Ezt hiába írja le bárki, teljesítményben elméletileg azonos, de maga a GPU eltérő, más a driver támogatottság és egy egy adott porton belül is lehet specifikus utasítás. A GM204 és a GK 110 nem egy GPU.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Malibutomi #77 üzenetére
Mivel az volt a kérdés arra válaszoltam. míg te pont nem.
Válasz: gyorsabb. 1440P ben pedig 15 % . Bontom a pezsgőt.Inkább hagyjuk ezt el se kezdjük. Jó kari a Fury, jók az új AMD-k ez tény, de nem ingyen kínálják a terméküket ők sem. Már rég egy árban van a teljesítmény / ár mutatójuk a konkurenciával.Amennyivel lassabb vagy gyorsabb vagy kisebb, annyival olcsóbb , drágább.
Még mindig van olyan játék , ami az egyik gyártónak fekszik, a másiknak nem.. Nem fog itt egyhamar ez sajnos megváltozni a Dx 12 eljövetelével sem, mert mint kiderült még sem olyan egyszerű és olcsó a natív elérés, tehát még jó darabig ebben fogunk lenni. Kár szívnunk egymás vérét. Pisz.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Dr. Akula #75 üzenetére
Szerintem kimondtad az igazat. teljesen mind1, milyen gyártó, AMD vagy NV jelenleg egy GPU ból csak a csúcs karik alkalmasak smooth játékra 4 k ban,de azok sem kompromisszum mentesen, de talán még hardcore játékhoz max grafon azok sem.
SLI jól működik általában én úgy tudom már ,de ezt aki jobban ért hozzá ..[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Malibutomi #65 üzenetére
Kollega GTA5 re kérdezett, csak hogy korrektek legyünk a piros szemcsi mögött. hát ott nem olyan fényes a helyzet....[link]
-
félisten
válasz Steve198310 #56 üzenetére
azért egy-két hírről lemaradtál időközben....[link]
Még ez a gen sem fogja kihasználni ezt a dolgot, túl sok pénz és idő. majd talán a következő VGA széria. de ott már mind2 részről, Pascal is érkezik. Szóval nem hogy 7950 ,, de még annál újabb gen sem biztos , hogy olyan sokat profitál ...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Leírom én elsőnek, legyünk túl rajta. Komolyan van értelme ,már nem tudom hányadik tesztnél, kihagyni a GTX 970 karit? szerintem az a felső közép kategóriában a legjobban fogyó kártya. Egy hatalmas űr van a 960 és 980TI között mind teljesítmény, mind pedig ár terén. Én kölcsönadnám az enyémet, nyugodt szívvel, ha ilyen dolgot csináltok, de ne már... Magyarország legnagyobb ilyen jellegű oldala vagytok...
És igen ,ez mellett köszönöm a munkát, remek tesztet, öröm olvasni, ezt a típusú leírást. Szokás szerint igényes és szép munka. köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest