Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most intéztem egy Ps3-at cserére.
És kutatok MGS 4 után. Muszály végigjátszanom azt a játékot. De sajnos MGS HD collectiont, se boxra, se PS3-ra nem találok 4000ft környékén..
MGS már van olcsón hála az égnek
-
Blitz23
tag
Elvileg,ha leszeded a legújabbat itt és be tudod állítani a dolgokat rajta rendesen működnie kell.Szerintem itt mindent le tudsz szedni hozzá,ami kell (csak az oldalra mentem fel,nem néztem bele jobban),ha nem gugli=). Ha gáz van írj pm-et megpróbálok segíteni bár régen foglalkoztam vele.
Rá lehet eröltetni szebb grafikát,ha van hozzá géped,de nem adja vissza a hangulatot még úgy sem -
.LnB
titán
Valaki tisztázza már nekem légyszi, hogy akkor a Ground Zero-val mivan? Vagy hogy van ez most? Egy és ugyan az mint az 5. rész nem?
-
dokee78
félisten
Egyedül a 4. résszel nem játszottam,a többi is nagyon jó lett.
A Bossokat mindig nagyon jól eltalálják.
Egyik játékban sem láttam ilyen jól kidolgozott karaktereket,mint az MGS-ekben.
A Risinget én nem tekintem a sorozat tagjának.Tom Clancy's The Division nagyon komoly lesz.
Kár,hogy PC-re nem jön. -
wertigo1984
őstag
Tetszik a trailer zeneje, es a jatek sem elhanyagolhato.
-
Lei559
tag
Elég epic trailer..
Lehet h megéri még egy kis ideig megtartani a "régi" konzolokat annyi ütős cím jön még ki rájuk. Legalább is a PS3 elég durván elvan látva utánpótlással.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dragone275 #8 üzenetére
Mert amikor igenyeltem, akkor a Metal Gear Rising volt az egyik legjobban vart cimem. Ket honap es valtok, valszeg Halo avatarom lesz.
@LnB
Collectiont en 2 ezeret vettem liveon meg.
-
.LnB
titán
válasz
dragone275 #6 üzenetére
Eddig nem is tudtam mi az a Tom Clancy's The Division. Most néztem meg, nem találok szavakat rá, de komolyan!
(#7) orichalcos
Nekem a Collectiont kellene már végre beszereznem X360-ra, csak nem találok olcsóért -
.LnB
titán
válasz
dragone275 #2 üzenetére
Xbox-os révén, sose tudtam kipróbálni sajnos egy részt sem (tudom, hogy van pc-re is egy. És megjelent Xboxra a collection, de mindíg kimaradtak valamiért.), de ezt biztos nem hagyom ki. Időben ez a rész, hova sorolhato az MSG univerzumban?
-
Blitz23
tag
PC-re is jöhetne. A demo khm pc-n futott khm..
-
spawn21
veterán
Jó szagú úr isten. Ez valami gyönyörű
-
.LnB
titán
Elképesztő! Annyira hangulatos, ezt tuti megveszem!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megérkezett az E3 nulladik napján látott előzetes bővített kiadása.
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest