Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Moziban néztétek volna? Ezt??? Amit egy olyan csóka rendez, akinek a soha nem hallott Gyilkos Koboldot köszönhetjük? Van egy ízlésetek.
-
mephi666
nagyúr
és ez már egy reboot ...egy olyan gagyihorrorparódia-sorozat első részének a rebootja, ami 5.0-s imdb értékelés alatt nyitott és onnan kezdett további zuhanásba ...ami az első részben értékelhető, az jennifer aniston 24 évesen (kb ez volt az első filmje)
...egyébként annyira nem is szörnyű ez a széria: kell hozzá tudatmódosítónak mondjuk részenként 3-4 vodka meg ugyanennyi sör és úgy sírni lehet rajta nagyokat
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
NemesTom
tag
Ajaj, pedig jó lehetett volna mozikban :/
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
"Gyilkos kobold: Kezdetek" - nem tudom ki ez a faszi, nem láttam a filmet se, de ebből a címből már minden kiderült
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kasya
nagyúr
"hanem egyből a videotékákba, DVD-re,
torrentreés kábelcsatornás sugárzásra készül "
Moziban en is megneztem volna. -
Nephilim001
csendes tag
Kiváncsi leszek, hogy filmesítik meg. Nekem már csak egy jó Borderlands film kéne, de erre várhatok
-
jonnyjoker01
veterán
Hát moziban megnéztem volna
Üdv. Johnny
-
Herczi
senior tag
Micsoda illusztris társaság.
-
Sirandrish
legenda
Remélem fognak a filmben golfütőre kötött búvárszivattyúval fejeket betörni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kékes525
félisten
Megfogom nézni!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest