Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Fotó: ennyivel lesz nagyobb a Note 8 a Galaxy S8+-nál Itt már 6.3-6.5 közötti méretet írnak.
-
TpS
őstag
A xiaomi hozzáállása dicséretes, mások számára is követendő lehetne: Több, mint 4 éves készüléket is frissít a Xiaomi
-
veterán
Ha az ember hosszútávú szoftveres támogatottságot szeretne,akkor Nexust (azaz Pixelt),vagy szifont kell venni.
Sajnos az Android csúcskategóriában általában 1 főverziós frissítés a jellemző,max 2,de a második sokszor kétséges,vagy bugos lesz az esetek nagyrészében,pedig maga a hardver alkalmas lenne a normális futtatásra. -
őstag
válasz </username> #50 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz </username> #50 üzenetére
Hát sajnos el kell fogadni,hogy 1 vagy nagyon maximum 2 főverzió jön a csúcskategóriában is,Nexusokon kívül.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
S e t h
nagyúr
válasz </username> #47 üzenetére
Pontosan.
Mire a 300-as 200 lesz, addigra már nagyjából frankó is a rendszer.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
TpS
őstag
válasz </username> #47 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, de sajnos a tapasztalat sok esetben nem ezt mutatja. Túlságosan fel van pörgetve az új modellek kiadása, és el van hanyagolva a tesztelés. Itt a gyártók egymásra figyelnek, hogy hamarabb dobják piacra az új modellt, mint a konkurensek, és beáldozzák a tesztelést, ami a mi szempontunkból rendkívül bosszantó is tud lenni. Mindenkinél lehetett ilyen kiadás után jelentkező gondokat hallani, valahol csekélyebbek, valahol nagyon súlyosak. Ezért nem is rohanok egyből megvenni az új modellt. Majd ha már beállt.
-
TpS
őstag
Egy új vas kiadáskor szinte mindig gond van az optimalizáció hiányával. Sietni kell, hogy mehessen a piacra, aztán majd a tesztelő felhasználók visszajelzés alapján javítják. Amúgy ez elég bosszantó, ezért nem is jó egyből megvenni a vasat a megjelenéskor. 2-3 hónap alatt az ár is mérséklődik, és a felhasználói élmény is rengeteg javul.
-
-
TpS
őstag
Azért néhány frissítés után már elég jól be szoktak állni a rendszerek, és eltűnnek a laggok. Ha meg nem, akkor főzött rommal ezek kiküszöbölhetőek. Most nem olvastam utána, de nem tartom kizártnak, hogy ilyen esetben viszont ugorhat a garancia (legalábbis anno a note3-nál még így volt).
-
őstag
Nekem most 2 éves a note 4, azt is úgy vettem hogy havi 10ezret fizettem érte 2 éven keresztül. De most már megérett a cserére, És mivel note fan vagyok, így mind1 mennyi lesz a note 8, havi 10k-vagy 13k, nem érdekel. Az meg hogy aláírok újabb 2 évet a csomagra, az szintén nem érdekel,mivel egyébként is ez a csomag maradna, 13k, korlátlan beszélgetés, 8Gb nettel.
-
*Mukeey*
addikt
Ez így van full nálam is,van,hogy hetekig nem kapcsolom be a gépem.Netezni már egyáltalán nem,max ilyen nyomtatás,filmezés,azon kívül minden a mobilon megy.
Irtam feljebb,hogy én is note8ra várok,biztos,hogy megveszem majd,ha emészthetőb lesz az ára.200ezer nálam a lélektani határ,vagy ha használt akkor meg 100-110.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
somogyib
őstag
válasz Dr. 444Hertz #20 üzenetére
Azt aláírom, hogy sok dolgot sokkal kényelmesebb - és sokszor célszerűbb is - telefonon megoldani (én is amit tudok és lehetséges, telefonon használok).
(#21) B_Csaba
"aki dohányzik, az valószínűleg kávézik is, és néha pár üveg sör"
Én ebbe a kategóriába tartozom. Amit eddig elköltöttem a fenti élvezetekre, abból kb. 50 db Note 8-at tudnék venni - bármi is lesz az ára.(#23) Keem1
Teljesen igazad van. Szerintem az ilyenek foglalják el a világon üzemelő szerverek tárhelyeinek egyharmadát, de lehet, hogy a felét.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
őstag
válasz Dr. 444Hertz #20 üzenetére
Lehetne ezt oldalakon vesézni, mi mennyit ér, és mi éri meg. Én sok milliót költöttem már az elmúlt 7-8 évben ilyen okos kütyükre, de nem bánom, nem olcsó, de emberek ezrei meg évente szív el egy note 8 árát, és aki dohányzik, az valószínűleg kávézik is, és néha pár üveg sör, ezektől mindenképpen olcsóbb egy note 8
Viszont az biztos, hogy napokig nem veszem elő a notebookot, amióta ennyire jók a telefonok!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ügyesen kukacoskodsz
Egyébként igazad van, de az, hogy bárhol kényelmesen elő tudod venni a telefont tartalomfogyasztáshoz, illetve értékelhető minőségű fotót tudsz lőni instant módon, az egyrészt külön kategóriát jelent a laptopokkal szemben, másrészt pedig a maga nemében teljesen reális a nagyjából sejthető képességű Note8 vélhető ára, ha azt nézzük, hogy milyen sok kényelmi funkciót tud nyújtani a mindennapokban.
Nem azt mondom, hogy a 300k+ ár jó meg bestbuy, de azért azt se várjuk el, hogy a Samsung nyereség nélkül adja el a Note-ot
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
somogyib
őstag
válasz Dr. 444Hertz #15 üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy ezek a telefonok leginkább csak tartalom fogyasztásra alkalmas eszközök, míg egy laptopot tartalom előállítására (is) használhatsz. A futtatható - és értelmesen kezelhető (egér, bill.) - alkalmazások listája jóval több egy laptopon, mint egy telefonon (még ha a DEX-et is nézzük).
És csak tartalomfogyasztásra kicsit drága 300k+ forint.
De hogy tovább kukacoskodjak:
"nem lehet fényképezni"
Laptopon előlapi kamera van, tehát legalább szelfiket lőhetsz."nem lehet...telefonálni"
Skype."nem lehet...zsebben hordani"
Ez csak méret kérdése."nem lehet...buszon zenét hallgatni és közben netezni"
Azt lehet, csak kényelmetlen. (fogalmazzunk úgy, hogy ülőhely hiányában nem lehet ).[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Nem sajnálom a pénzt rá,én is birka vagyok,megveszem a csúcskategóriát,de azért van egy határ.300ezret nem fogok kiadni,inkább várok és félárban,akár használtat ha úgy adja a szitu....
Köv teló a Note8 lesz,ha minden ok lesz vele😎
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
lezuvius
őstag
+ ha az almanal az X tenyleg 1000-1500$ kozott lesz, akkor a Samsungnak is kell egy draga telefon, hogy lassak az emberek a marka premiumsagat...
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
őstag
+1
-
Arcképgyáros
De ha úgy vesszük, manapság nagyobb az igény egy ilyen telefonra, mint egy azonos árazasú laptopra.
Most lehet támadni, hogy hülyeség, de egy laptoppal nem lehet fényképezni, telefonálni, zsebben hordani, buszon zenét hallgatni és közben netezni stb...
El kell fogadni, hogy teljesen más célú multimédiás eszköz az okostelefon és a laptop.
És igenis ér ennyit egy Note 8 kaliberű készülék, függetlenül attól, hogy neked megéri-e.
(Nekem sem éri meg.)iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
*Mukeey*
addikt
Odaver szerintem,ha ilyen lesz!
Ha 330ezer körül nyit,az már nagyon durva,megérkeztünk a komolyabb laptopok árszintjére.1100€ nyitóárnakiPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
S e t h
nagyúr
Ha olyan hosszított kinézetű lesz mint az S8 duo, akkor azzal a lendülettel dugják is fel maguknak oda ahová gondolom, ezzel a kialakítással könnyebben fog menni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Matada2.3
veterán
Számítani lehet rá, hogy így fog kinézni. Már csak a dupla hátlapi kamera kiosztásra leszek kíváncsi, és hogy mit kezdenek majd vele.
Finn the human
-
-Ben-
veterán
Mennyiért jöhet ez a csoda? Van erről valami szivárgás?
-
doooo
veterán
A 2 nappal ezelőtti hírben szereplő rendervideón egyáltalán nem ilyen volt... valammiért sokkal vastagabb felső kávát képzeltek, mint alsót.. amivel zavaróan asszimetrikus lett. Ez sokkal szebb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jaj hát ez nagyon nem úgy néz ki mint a kiszivárgott képeken/rendereken. (DE)
Live-Die-Respawn
-
őstag
Remélem valóban jó lesz. Szeretném lecserélni a note 4-et...
-
Fryskitt
addikt
Vagy igen vagy nem. Ez aztán a hír.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Arcképgyáros
Szépnek ígérkezik, bár máshogy nem igazán nézhetne ki az S8 és a Note széria hagyománya alapján.
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...