Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
NES-en nagy volt ez a jatek.
-
Gozzer
csendes tag
Uristen, johet minden mennyisegben.
Itt kezdodik a jatek. SNES-en napokig jatszottam ujra es ujra vele.
Emulatorral meg most is neha jatszom, es meg mindig van uj dolog benne, pedig nem 1X vegignyomtam azt.Nagy isten allatkertje, sajna alacsony a keritese. Tudtommal az állatok is valaszolnak egymásnak, ha kérdezik öket. I hate a telefon dealereket!! Megolik az ilyen oldalakat!!
-
félisten
Sirandrish hol jár?
Kérdés, hogy fel tudnak-e nőni a névhez?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
konas
senior tag
Eletembe nem lattam meg a figurat
-
Zolás
addikt
Ez nem mutat túl sokat. Vagyis inkább semmit. Na de örüljünk jövö ilyenkorra láthatunk többet is belőle
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Male
nagyúr
Még Super Nintendon mennyit játszottam a Zeldával... azt aztán nem lehetett végigjátszani pár óra alatt
-
mephi666
nagyúr
ha lesz wii-m, beszerzem a játékot, az biztos egyébként ez a rajz ilyen: "hoztunk is ajándékot meg nem is" értékű sajnos 1-2 gameplay trailer lenne meggyőző... de majd gondolom jövőre lesz már bőven...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával