Hirdetés
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxus
csendes tag
Ha valaki már vett olcsóbban Steam giftként AC-t az írjon rám privátba.
Köszi! -
neilszab
őstag
E heti Assetto Corsa Fun program!
Akik magyar társaságban szeretnék kiélni versenyzési hajlamaikat és kiélvezni a multiplayer adta lehetőségeket, azok a következő programok közül válogathatnak a héten a Maszim és a GTR-Masters nyílt Fun szerverein:
Szerda 20:00-tól: Formula Abarth - Mugello (Maszim)
Csütörtök 20:30-tól: Shelby Cobra 427 - Spa (GTR-Masters)
Péntek 20:00-tól: Lotus Exos T125 - Spa (Maszim)
Szombat 20:00-tól: Lotus Exos T125 - Spa (Maszim)
Vasárnap 20:30-tól: Shelby Cobra 427 - Spa (GTR-Masters)A GTR-Masters szerver adatai:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5113
A Maszim szerver adatai:
http://gamepod.hu/tema/assetto_corsa/hsz_3640-3640.htmlJó szórakozást mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
D.Va
senior tag
AE-86 és a GTR nagyon várós...
Kár hogy a Nissan 200SX (240SX) nincs a listán... -
goodboy007
senior tag
-
GeryFlash
veterán
Értem Ha csak egy autót lemodelleznének, leskinnelnék és pici (tényleg kicsi) különbségekkel felvérteznék az autókat, nem teljes szimuláció, de hogy a Merci egy picit jobban gyorsuljon mint a többi autó meg hasonló, a multinál meg fel lehetne skálázni az összeset egy szintre.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
neilszab
őstag
Tudok róla, hogy a FIA bekeményített, de szerintem nincs semmilyen jogi eszközük arra, hogy betiltsanak mondjuk egy Pormula1 2014 nevű modot, szóval én nem féltem a moddereket, meg az F1 modokat sem, legfeljebb nem fogjuk ezentúl nevén nevezni a gyereket!
Akit érdekel a téma, itt van róla egy korábbi beszélgetés: link
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz GeryFlash #23 üzenetére
Mint mondtam, van benne modern F1 közeli technika, ha hajlandó vagy lemondani a külsőségekről, akkor az eddigi egyik legjobb F1 szimulációban lehet részed.
Persze ha vkinek az a fontos, hogy meglegyenek az idei autófestések és 3D modellek meg pilótanevek és egyéb körítés, akkor arra is lesz megoldás, a cikkben szerepel egy videó a készülő idei Forma1 mod-ból. Annak a fizikája nem tudom milyen lesz, de ha csak annyit csinálnak, hogy a gyári Lotus Exos fizikájára húzzák fel a körítést, akkor abból már egy igen remek dolog fog kisülni!
Viszont arról én nem tudok, hogy egy komplett 1-2 évvel ezelőtti mezőny lemodellezésre kerülne, ami lássuk be, egyrészt ezen a szimulációs színvonalon lehetetlen vállalkozás, másrészt teljesen értelmetlen is, hiszen az autók teljesítménye nem egyforma, így online összeereszteni őket is tejesen fölösleges lenne. Bőven elég 1 autót jól megcsinálni, erre a Lotus Exos T125 már ott van, illetve ha szerencsénk van, akkor jönni fog majd valamelyik 1-2 éves Ferrari F1 autó is...
Illetve a közeljövőben meg lesz valósítva a teljes KERS rendszer komplex szimulációja is, tehát nem csak a "turbó gomb", hanem az erre a technológiára épülő kipörgésgátló rendszer, a fékezéskor való energia visszanyerés és egyéb képességek..
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Ez szép és jó, de én tényleg az autósportok közül az f1-et szerettem legjobban (tudom ócska casual mainstream szar, de ezen nőttem fel na...).
Valamelyik Steam reviewban azt olvastam, hogy lesz elvileg 2013-as f1 dlc, ergo arra van esély, hogy mindig az 1-2 évvel ezelőtti gépeket berakják? Nekem az is jó lenne, csak legyen élethű f1-es game, mert a codemasters amit csinál azt hagyjuk, az rfactor 2ről meg nem sok jót hallottam, az 1 meg kicist idejét múlt, igaz több fizika szorult így is mint a Codemasterös produktumokba.Ja és Hamilgo meg Csalonzó, nem nem miattuk, német bajnokokat szeretem
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
neilszab
őstag
válasz GeryFlash #19 üzenetére
Van benne most is hivatalosan lisense-szelt F1 autó:
Jim Clark 1967-es, Niki Lauda 1975-ös és Ayrton Senna 1986-os Forma-1-es autója, mindhárom nagyon brutális gép, ezerszer izgibb mint a modern gépek.
Illetve van benne modern F1 közeli technika a Lotus Exos T125 személyében, ami feltehetőleg vezetési élményben közelebb áll az valódi F1-hez, mint amit a Codemasters valaha is produkálni fog:
https://www.youtube.com/watch?v=ik1444cUK9o
Illetve azt csiripelik a madarak, hogy valamelyik 1-2 éves Ferrari F1 modell is érkezni fog, ez még nincs megerősítve.
Persze akinek csak az a jó, ha Álonzó meg Hemilton autójában ülhet (legalábbis látszatra azt hihesse), annak ez így sem lesz elég!
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
F1-ées autók mennyire vannak? F1 licenccel hogy állnak?
-
neilszab
őstag
Bill-el is egész jól lehet vele menni, és meglepően jól meg lehet fogni a megcsúszásokat és még élvezhető is, illetve a készítők nagy hangsúlyt fektettek a gamepad-os irányításra is. De természetesen kormánnyal az igazi, mint minden szimulátor...
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
jól sejtem, hogy ez nem a kezdő autósjátékos billentyűzettel is jól játszható ideális választása?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
El_Gigante
tag
Utóbbi hetekben hónapokban nem követtem figyelemmel a programot, aminek egyik oka hogy nem bírja a gépem. De ha lesz v8 supercars mod tuti fejlesztek a vason
-
Necroman_Mk2
őstag
Az összehasonlítás csak ott sántít, hogy te egy GOTY kiadást vetsz össze egy frissen megjelenő játékkal (oké, Early Acces révén már lehetett vele száguldozni), vagyis a Forza 5 is korábban 14-15 ezerről indult, amiben nem voltak benne a DLC tartalmak.
Mi több: a Steam köztudottan a hivatalos forintárfolyam után kalkulálja a magyar fizetőeszközben számolt árat. Aminek alakulására ugyebár vajmi kevés hatásuk van..."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Aki jól ismeri az LFS-t és ezt is pár sorban össze tudná hasonlítani a kettő fizikáját?
Üdv!
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
neilszab
őstag
Ahogy az előttem szóló kolléga is mondja, a kettő nem összehasonlítható egymással, a Forza egy casual gamer-eknek szánt "szimulátor szerű" driving game, ez pedig egy kőkemény szimulátor. Itt minden egyes kocsiban nagyságrendekkel több munka van és a fizikai modellezésük is jóval részletesebb, nem említhető egy lapon a két dolog egymással..
Illetve a használati érték és szavatosság is más, itt mire megtanulsz egy autóval tisztességesen menni és kitapasztalod a tényleges határait, addig a Forza-ban már 4 autót meg is untál...
Illetve ár/érték arányt tekintve annyit még hozzá tennék, hogy jelenleg ez a legnépszerűbb autós cím a Steam-en (legtöbb aktív játékos) a teljes felhozatalt nézve, ami igen nagy szó egy szimulátortól és talán nem is véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
Egyrészt rengeteg meló van benne, ezek nem csak úgy készítenek egy valósághű 3D-s modellt és utána találomra paraméterezik, hanem szorosan a gyártókkal együtt dolgoznak. Nem régen rengeteg autóval Vallelungában futottak köröket, hogy még több telemetriával dolgozhassanak. Lézerszkennelt pályák, ami megint csak nem egyszerű modellezést hanem helyszíni melót is igényel és persze licence pénzek...
Tehát ez nem egy COD amiben 10€ 3-4 pálya amit régen modderek 1 hét alatt összepakoltak, hanem valós munka van.
Arról nem beszélve, hogy az elmúlt 1 év alatt annyiszor volt leárazva is Steamen és még lesz is.
UI.: Ami még talán kiemelendő: Egy interjúban a CEO említette, hogy talán a Pagani esetében a kapott adatok alapján játszhatatlan, vezethetetlen volt az autó. Sok készítő ilyenkor picit csal és úgy alakítja át a dolgokat, hogy élvezhető legyen. Ők ehelyett további adatokat kértek a Zondáról és végül odáig jutottak hogy mégis tökéletesen működik.
Úgyhogy az elhivatottságuk miatt is megérdemlik a pénzüket.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
NandoXXL
senior tag
(XBOX ONE Forza Motorsport 5 Racing Game of the Year 12.999 Ft Konzol világ)
Assetto Corsa 1.0 RC (45) 13770 Ft közép árfolyamon
Ilyen vérszegény autó kínálattal, ez az árazás a tartalmat figyelembe véve pofátlanság. Undorító az egész. DLC-ékkel '30000Ft-ért' 2 év múlva lehet egy teljes értékű játékom? Reménykedtem benne hogy majd összehoznak valami normális tartalmat, de eszük ágában sincs.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
neilszab
őstag
Amúgy sincs sok értelme szerintem a teljes WTCC mezőny szimulálásának, mert sajnos rendkívül kiegyenlítetlen az autók teljesítménye, lehetetlen lenne velük érdemben online futamot rendezni, hacsak nem csalják el a kocsik teljesítményét... csak az meg már nem szimuláció..
-
neilszab
őstag
Gyári WTCC tartalomról egyelőre nem tudunk, viszont készül a mod, annak minősége természetesen még erősen kérdéses...
Ami viszont majdnem WTCC és a minősége is igen ígéretesnek tűnik az 2014-es Seat Leon EuroCup mod, melyet a valódi sorozatban is szereplő pilóták bevonásával és tesztelésével készítenek:
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
Audi S1 WTCC szerintem is jöhetne.
06-3o/9759I39
-
gianni85
veterán
WTCC verdák jöhetnének még
Új hozzászólás Aktív témák