Új hozzászólás Aktív témák
-
Arena87
aktív tag
Én azért belekötnék a nozoomba, hogy azért azzal is adja elégkellemesen, ha tudod hogyan kell. Többivel egyetértek.
(#51) rt06
Hát igen, sajnos CS-sem tökéletes, de ezerszer jobb ebből szempontból, mint CoD!!![ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
Arena87
aktív tag
Áhh, értem. Csodálkoztam is, hogy quake-ben hs.
(#37) rt06
Ha azt nézzük gyorsaságnak, hogy ki lövésgombot melyiknél kell gyorsabban megnyomni akkor abban igazad van, hogy: CS gyorsabb játék. De ha azt nézzük, hogy ki tudja leggyorsabban legügyesebben megszerezni a powerkit-eket akkor quake. De ahogy mondtad teljesen más stílus és más taktikai elemek vannak bennük. És ut tényleg ennek a kettőnek a keveréke. Kell gyorsaság, jó célzás.
(#36) Necroman_Mk2
Ebben nem mernék fogadni, hogy gyorsabb tempójú lesz QL, mint a másik két említett játék. Persze, ha jól betudod állítani kontroller beállításokat akkor van rá esély, hogy gyorsabb lesz a játék tempója, de akkor sem lesz olyan játék tempója, mint ami PC-s verzióban létezik.[ Szerkesztve ]
-
-
Arena87
aktív tag
Az lenne jó ha összecsaphatna két oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest