Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Egy újabb játék amire alig figyelne fel valaki, ha nem az lenne a címe ami...
Az eső részt nagyon szerettem, tavaly sikerült nagy nehezen Steam-re is beszerezni. De ez a játék körülbelül annyiban hasonlít rá, hogy lőni lehet és vannak benn idegenek... hangulata messze nem az aminek lennie kéne.Ezt tartom a legrosszabb dolognak a játékiparban mikor " elhasználnak " egy jó nevet csak a reklám kedvéért.
Nem mondom, hogy egyszer nem fogom megvenni, de az biztos, hogy nem teljes áron, és nem is fogok rá sose Prey-ként tekinteni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
addikt
Az előző részt szerettem, várós ez is.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
ribizly
veterán
Csak legyen nagyon nagyon jó!
Mindenesetre a pre-order kizárt, mert nincs rá úgysem időm most.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
bindike01
aktív tag
Patent ,már várom nagyon!!
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Malachi
addikt
-
Dhampir
félisten
2015-ben játszottam újra Ubuntu Linux alatt ennek az installernek a segítségével. A Wine program (amelynek új verziójáról itt olvasható az IT café szoftver rovatának híradása) pedig szépen betelepítette a magyarítás Windowsos exe fájljait a Prey mappájába.
A nyilazó, lelki testre is átváltani képes indián harcos, a bölcs nagyapa útmutatásai, és a játék nyitányának zenéje nagyszerű indiános hangulatot varázsolt.
-
kwzatz
őstag
"A Doom sokkal egyénibb."
Én már végigtoltam a Doomot, és igaz, hogy egy szuper játék, de hogy egyénibb, az egészen biztosan nem igaz. Ebben a Prey-ben azért vannak elég egyedi ötletek, főleg az előző trailerekben mutattak érdekes dolgokat. A Doom tényleg annyi, hogy mész és lősz, pár aprósággal megspékelve, mint a rúnák, a fegyverek fejleszthetősége, stb., de ilyen szempontból a csúcsra van járatva.
A Prey első része nekem is nagy kedvencem, reméltem is, hogy az kap majd folytatást. Először bántam, hogy mégsem így történt, és gyakorlatilag semmi köze az új Prey-nek ahhoz, a videók viszont egyre inkább meggyőznek arról, hogy jó kis game lesz ez.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
tonerz
aktív tag
Az első rész nagyon bejött, többször is végig toltam és volt egy két dolog benne ami nagyon tetszett és azóta se láttam nagyon máshol.
Az újról több videót megnéztem már, de nekem ez továbbra sem tetszik. -
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, olyasmi, kicsit nagyon átdolgozva.
Az antigravity/falonmászkálás remélem megmarad, az nagyon kéne. Azzal nagyot ütött az első rész annak idején.
Én megvettem lemezesen a Doom-ot is megjelenéskor, mert úgy gondoltam, megérdemli a játék, nem is bántam meg, mert számomra hozta azt, amit elvártam játékélményben, játékidőben. Néha tolom a multit is, de sajna az kicsit döcögős. Remélem a Quake-nél jobb lesz, mint a Doom-nál. Itt nem tudni, hogy lesz-e egyáltalán.
Véleményem szubjektív...
-
BandiHUN
veterán
Én is végigtoltam annó még az elsőt...de ez azért más.Inkább egyfajta remake,de túl sokban lett más.
A multi meg végülis alap...amiben nem egymás ellen(de egy egyedi játéknál üvölt,hogy kellene!),ott tegyenek be coopot...de kihagyni minden formában bűn,számomra ez is hozza láttatlanban a leértékelést.Főleg egy lineár csőgémnél,tulajdonképp tökmindegy,mit,hogyan ad elő.Akkoris max.2 végigjátszás,2x5 óra.Ráadásul a multi nélkül nem is hajt semmi,hogy nekem ez MOST kell.Most megveszem a Doomot,mert az elérte a lélektani árhatárom,mire végzek azzal+kis multi,ez is el fogja.Sajnos ez van.Moziba se megyek semmiféle überfilmre premierkor 5ezeré',ha 1 hét múlva ezeröccáz lesz...Szerencsére oda még nem gyűrűzött be különösebben ez a dolog.PC-n viszont mióta egyre pénztárcaharapósabb a hardver és 16K egy új játék,és még csak el se adható...Konzolon én is első soros lennék,aztán 2 hét múlva -1000,jöhet a kövi premiergém.Ha tetszett,mire megint ráizgulok,addigra olcsó lesz,mehet a polcra véglegesbe.
Egyébként PC-n se rossz dolog az Origin Access,az elő is van fizetve.De meg sincs véve,ami abban van...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Gyula84
veterán
jónak tűnik az első rész az nagyon bejött nekem igaz ez nem az na mindegy majd meglátjuk
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
BandiHUN
veterán
Jól néz ki...csak kár,hogy multi nemigen lesz...
Így kénytelen az ember kivárni az olcsósodást,lásd mint Doom,ami teljesen barátságos már 15$-ért.De többet,főleg PC-n,eladhatatlanul egy single gém nem ér.Szép,jó,de láttunk már ilyet,túl sok a dezsavű-érzés,mit hol látott már az ember.A Doom sokkal egyénibb.És ott azért PC-n is van egy hellyel-közzel használható multi,ami sajna már kis platformunkon annyit takar,hogy páran azért játsszák...
Én mindenesetre ha nem rontják el az optimalizálást,egy ákcijós 9.99 dodóba benevezek rá.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
fasterware
aktív tag
Nekem Dead Space hangulatúnak tűnik, jó lesz .
-
mad1
veterán
Ez is amugy a doom engine mint az elod csak mar az uj doom enginje?
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest