Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deatom
tag
Érdekes egyébként, de a játék megjelenésének közeledtével úgy változik meg egy pár ember véleménye is :
1: Ez egy f*shalmaz, tutibiztos nem veszem meg, nem is rendelem elő, fujjfujjfujj!!!!!!negy!!!!
2: Majd ha leárazzák akkor esetleg, de egyébként is sz*r ***** .
3: Megvárom míg kijön, mik a vélemények, majd akkor talán......
.
.
.
.
x: Srácok én már elő is rendeltem, itt a link ahol a legolcsóbb, én már megvettem a gépet is hozzá, hogy fusson fullmaxhdben ultrahíperen......... Pár nap múlva: Ez egy f*shalmaz, bugos vacak, gg EA, soha többé EA játékot, meg előrendelés!!!!!!negy!!!%/%!+!%
Ez csak az én véleményem persze, kérem nem teljesen komolyan venni
-
VictorHUN
aktív tag
Ez is már olyan mint a call of duty. Elég csak a nevét adni valami szarhoz és máris megveszik
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
csaba951
veterán
válasz Találtgyerek #13 üzenetére
Engem azért még mindig zavar, hogy 1-3 db, több méteres tömör betonfal mögül szednek ki rendszeresen!
Javítás helyett meg legutóbb kaptam új kést, meg új ruha textúrát. Hát köszönöm szépen, ezzel tényleg ki vagyok segítve!
#14 Crinos
Hát igen! BF3, BF4 botrányos indulása után megint higgyem el, hogy most aztán TÉNYLEG nem lesz gond premierkor?![ Szerkesztve ]
-
Crinos
tag
válasz Találtgyerek #13 üzenetére
Jaja, mostmár "alakulgat".
DE akkor is, elővételben soha semmit ezektől.
Majd megvárjuk az első pár nap kommentjeit
Crinos az állat..... battletag: Crinos#2304
-
Találtgyerek
veterán
-
Crinos
tag
Soha többet elővételben EA vagy EA/DICE játékot.
Bugfieldekkel elásták nálam magukat.Pedig mai napig, napi szinten tolom vele...
Crinos az állat..... battletag: Crinos#2304
-
csaba951
veterán
válasz errorcode06 #4 üzenetére
Hidd el nekem, ha játszottál volna a 3-al, utána meg a 4-el akkor te is hasonló véleményen lennél!
Ezt már eszem ágában sincs előrendelnem! Szépen megvárom míg megjelenik. Megnézem, hogy milyen véleménnyel vannak róla a játékosok. Ha valami istenkirály játék lett, akkor esetleg elgondolkodom a vételen.
Csak a pénztárcámmal tudok szavazni, hogy az EA észhez térjen végre, és hallgassa meg végre a játékosok véleményét is, ne csak a saját feje után menjen a vezetőség!
-
Bjørgersson
félisten
válasz errorcode06 #1 üzenetére
Szar Battlefield, szar Hardline, szar Dice, szar EA, szar minden, szar szar!4!4!!4!4!4!negy
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
Taposo
aktív tag
Az EA közzétett más játékokról is infókat SW Battlefront, BF5 ezeket meg sem emliti a cikk, az plusz pár sor földhöz vágta volna a szerkesztőt ? Ezért van hogy a PH-t utoljára nézem meg a listámban, ide mindig csak az kerül fel ami megtetszik a szerkesztőknek
-
rodrigez
senior tag
válasz errorcode06 #4 üzenetére
Persze, nem játszottam, de azért megvan régről a Battlefield 1942 a Vietnam, meg a Bad Company 2. És Box-on meg végigpörgettem a kölcsönkapott 3-sat.
-
.LnB
titán
Óvatosan azzal a sok sóhajtással. El ne pattanjon egy ér a kis fejetekben:
[link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rodrigez
senior tag
válasz errorcode06 #1 üzenetére
Ez egy igen mélyen megalapozott komment volt. Egyszer csináltak egy kiadáskor hibáktól hemzsegő játékot, ezután is tuti így lesz mindörökké, ámen. (mélysóhaj)
-
errorcode06
őstag
Megjelenik megjelenik, de minek...
A 4. rész is szar volt, ráadásul még most is az, ez is ugyanolyan szar lesz mint az előző..."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest