Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Akartam kérdezni a cím láttán, hogy ezek vajon ugyanazok a fizetett értékelések, mint az előző résznél, ahol gyakorlatilag egy játszhatatlan játékot magasztaltak az egekig, de aztán megláttam ezeket a cseppet sem biztató pontszámokat, ami akár még reális is lehet.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
fornettisuti
veterán
Hunglish? :-)
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Csapoati
nagyúr
Az Aranycsapatot is úgy ismerik külföldön, hogy Magical Magyars. De a Wikipedia szerint is Hungarians vagy Magyars. Elsőre én is meglepődtem rajta.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
saelin
veterán
Külföldinek csak egyszer mondtam azt hogy magyar vagyok, de csak pislogott, amint hungary(an)-t mondtam tisztult a térkép fejében. Mi tudjuk, hogy magyarok vagyunk, viszont külföldön hungariannak neveznek minket. Ezzel a magyars () alakkal még nem találkoztam.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kapeti07
senior tag
Egyébként itt lesz a videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=mmt_ilwfKuY
A lionhartx10 nevű youtube-er egyébként a Hunokkal játszik és elég jól elboldogul.
Xbox: kapeti
-
csabi236
tag
Város nagyon, beszerzésre meg ott a kinguin :-)
-
Csapoati
nagyúr
Tetszik a cucc, de megmondom őszintén, hogy sokallom az árát. Gyakorlatilag egy standalone kiegészítő, teljes játék árán.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest