Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
Előzetesek felcsigáztak. Kíváncsi leszek majd élőben milyen lesz, na meg a pc-s verzió hogy szuperál.
-
addikt
Hát nem tudom, én most hagytam abba, elegem is lett belőle. Áll előttem a célpont, (nekem háttal) eldobom elé az üveget hogy elinduljon a zajra, hogy le tudjam csendbe gyilkolni, de nem az üvegcsörömpölés felé indul el, hanem felém Utána elkezdem ütni, ő még nekem háttal van, előre csap egyet (a levegőbe) és én sérülök meg Az emberem 5 méter futás után meg akar fulladni, a képarány borzalom, noha ki lehet kapcsolni, de az meg állítólag anomáliát okoz. Nem vagyok a műfaj legnagyobb rajongója, de ennél még az Alien is ijesztőbb, ez inkább idegesítő, mint sem ijesztő.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Taposo
aktív tag
Mindenkinek erősen ajánlom, kellően brutális és nagy volumenű a történet, PC-n akad néhány technikai baki pl. én nagyon féltem ettől a 30 fps limittől pc-n, de meg kell hogy mondjam hogy ilyen szép tiszta folyamatos 30 képkockát másodpercenként még nem láttam pc-n játékokban és ez eleve feloldható konzloparancsal
-
wolfman
veterán
Sajnálom, hogy nincs rá szabadidőm.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
- = Zk = -
félisten
Outlast feelingem lett
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
minimumgame
tag
-
spawn21
veterán
Érdekes. Videók alapján ez egy Resident-Last of us kombináció
De attól még lehet jó
s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest