Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ripla
addikt
problémák:
1. a fagyás és az akadás legális pc verzióknál is fennálló probléma.
2. a pc-s port szokás szerint katasztrofálisra sikerült.
3. nem értem, hogy a tök átlagos grafika, miért akad egy 4 éves videókártyán. amivel az előző rész tökéletesen hasított.
4. az előző rész kezelte a 3000 forintos ACME kontrolleremet, ez nem kezeli.
billentyűzetről meg nem fogok játszani.konklúzió: nem fogok ezért új videókártyát és kontrollert venni.
végszó: még jó, hogy kipróbáltam vásárlás előtt, így legalább megmaradt a pénzem másra.
viszlát mkx. -
uran89
csendes tag
Előző résznél nem esett le. Remélem majd ezt a korlátozást feloldják.
-
uran89
csendes tag
Nekem tegnap jött meg a dobozos verzió, telepítéskor nem volt gond, de amíg a 3gb-on felül töltött, és játékban voltam bizonyos funkciókra azonnal kilépett a játék.
Nem néztem meg külön programmal, de nekem olyan érzésem van, mintha az X-ray mozdulatok közben leesne kb 30-ra az fps, nekem iszonyat zavaró. A gép már mediumon is nehéz nekem, bár lehet a D-padom is rásegít. Lehet majd gyakorolnom -
VictorHUN
aktív tag
A warezosok hogy sirnak-rinak, hogy ilyen szar meg olyan szar.
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
ripla
addikt
válasz WhiteWalker #6 üzenetére
fogalmam sincs, mint mondtam már régóta nem veszek első napos játékokat. nálam a diablo 3 volt az i-re a pont (a 2 hetes szívózás a szerverekkel, meg az utána következő pár hónap, heti átlag egy szerver leállással, meg lagolással).
úgyhogy, addig a közelébe nem megyek a mortal-nak, amíg nem fog tökéletesen működni.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Detail view" nézetben DLC menüpont kipipálod az összes fájlt (Mortal Kombat X Install 01, 02, 03 stb ), elvileg ez segít.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Föcsök
aktív tag
Nyugalom nyugalom. Nem kell bepánikolni a probléma már azóta megoldódott, meg amúgy is amíg nem ment ott volt a GTA5 ha nagyon játszani akart valaki.
-
ripla
addikt
idéznék egy másik oldalról.
"A WB Games a Steam "Streaming Install" nevű képességére alapozva alakította ki a játék Steames verzióját. Ez azt jelenti, hogy első körben mindössze 3 GB-nyi adat települ a gépünkre, így néhány karakter és játékmód azonnal játszhatóvá is válik. A baj ott kezdődik, hogy a Steam nem kezdi el letölteni a program fennmadaró részét, maga a 3 GB-os csomag pedig csak a főmenü és a beállítások megtekintésére elég; ha játszani próbálsz, azonnal összeomlással jutalmaz a játék. A vásárlók ennek természetesen nem örülnek, így jönnek is szép számmal a negatív értékelések és a felháborodott kommentek."
még jó, hogy már rég leszoktam az AAA kategóriás játékok előrendeléséről.
-
Scholes9
nagyúr
Gondolom kontrollerrel az igazi
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Raysen623
addikt
Szóval nem csak a videók voltak jók hanem a játék is az lett...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Janoo_07
aktív tag
"Best Menu Simulator 2015 - IGN 10/10" Kiváló nyitás PC-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest