Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
Tuti, Karácsonyra is van egy kiváló game! Látatlanban mondom minimum 9/10!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Elit3Zotya #10 üzenetére
Végül is a saját játékukat másolják. De ez nem baj, EA meg elmehet a...
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
ja DS 4 más néven
nem baj legalább jön új DS rész -
Daelion
őstag
Annyira nem másolás mert több fejlesztő is dolgozik rajta akik régen a Dead Space-t csinálták.
Igazából ha elengedjük a játék nevét jogi okok miatt akkor ezt is hívhatnánk annak kb.Among others working on the game include Steve Papoutsis, who also co-developed the Dead Space series.
Valahol van is egy interjú amiben elmagyarázza egyik fejlesztő, hogy miért ennyire hasonló a Dead Space-hez.
-
addikt
Ennyire másolni játékot mint ez
Na nem mintha baj lenne, mert a jót jól lemásolni oké, de na.[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Daelion
őstag
Én eléggé bele tudom élni magam a single player játékokba és úgy azért megütni az ingerküszöböm az ilyen játékok.
Illetve vagyok olyan barom, hogy csak este és fülhallgatóval játszom ezeket.Dead Space 1-2 be is inkább a környezet/hangulat volt ami játszott az idegeimmel, azok a kaparászás/nyikorgás hangok a falakon keresztül meg minden.
Jump scare-t viszont utálom és pedig sajnos legtöbb horror azzal van tele, azért nem is játszok csak keveset ami kicsit 'igényesebb' ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
toronyhaz
aktív tag
-
Montanaxy
aktív tag
Ez nagyon ott van! Mélyen zsebbe kell nyúlnom, mert ez is instant buy, meg a gotham knights is, és a scorn is
-
Peat76
őstag
Első napos vétel ez nagyon betalálós cím!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
batman91
őstag
Ez 10/10 lesz.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest