Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Nekem bejön. A játékosok mozgása szebb lett, kifejezetten élethű, de a labdaszerzés(nekem) nagyon nehéz lett. Van hogy 3.védővel tudok szerelni, és az ugye elég luxus... volt hogy 4-0ás vezetésről 4-3 lett a vége.
(persze nem a legkönnyebb fokozaton).
Nekem a PES sorozat az Master League, más játékmódban nem nagyon játszom, ott pedig még mindig egy nehézségi szinttel mintha nehezebb lenne(pláne ha az alap kerettel indulsz,ott ugye elég gyengék a játékosok).
Fifa world-ot toltam elég sokat mostanság, ahhoz hasonlítva hangulatban jobb.
Az azért görülékenyebb mert már kiismertem, tudom mikor mit érdemes csinálni, honnan kell beadni, fejelni stb..
A mesterséges inteligencia parádés! Ezért kell igen erősen ténylegesen játszani, nem csak nyomogatni a gombokat! Az utóbbi 2-3 PES nekem kimaradt mert kipróbálás után nem fogott meg, most újra visszatértem!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
SunMount3r
nagyúr
Egy normális golf szimulátor is jöhetne már. (Tudom, tudom, jóvannna... ).
De most tényleg...
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
ha valakinek van infoja a PC demo letöltéséről legyen szives postoljon egy letöltési linket
A hivatalos oldalon azt írják hogy már elérhető, de se a steam-en se máshol nem találtam.
-
deltaa97
tag
Most próbáltam ki, abszolút pozitív csalódás Már csak a pesedit patchre kell várni.
Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
.LnB
titán
válasz Dr. Student #5 üzenetére
Rossz döntés e vagy nem azt nem tudom. Az EA Sports is eljátszotta már ezt párszor. De engem nem érint, nem játszom egyikkel sem. Csak utánaolvastam azért tudom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dr. Student
senior tag
Ezt nem tudtam, szerintem ez egy nagyon rossz döntés a Konamitól, kiadni a jelenkor legerősebb platformán egy régi engine használó játékot..hát lehet arra a vásárló köre pályáznak akik nem tudtam pc-t venni, de hát ők akkor játékot sem... tehát nem értem. Így viszont, hogy nem kaptam meg, természetesen eszembe jut megvásárolni...
Dr. Student
-
.LnB
titán
válasz minimumgame #2 üzenetére
PC-n a régi motort kapta a Pes. Azzal talán nem érdemes összehasonlítani. Csak úgy mint a PS3-as és Xbox360-as verzió.
PS4-en és Xbox One-on már az új engine-t használja a játék. (Fox engine)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
plejik
addikt
Hát én próbáltam az új Fifát, és a PES demót is. A PES szerintem sokkal jobb, pont, hogy a fifa számomra darabos, ez gördülékenyebb, a játékélmény is jobb. De ezt szerintem mindeki maga dönti el. Én biztos, hogy megveszem, és a Fifát inkább kihagyom idén.. Ja és xboxlive-on 9k...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
minimumgame
tag
válasz Dr. Student #1 üzenetére
Új PC videó a játékról.
Szerintem az új FIFA jobb fizikában és grafikában. Ez nem olyan gördülékeny és a mozgások is elég darabosak így elsőre, a játékélmény nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Student
senior tag
Ha valaki próbálta, akkor mindenképp várom róla az információlat, főleg összehasonlítást, mert napi szinten játszom a Fifával. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Dr. Student
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest