Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Nekem bejön. A játékosok mozgása szebb lett, kifejezetten élethű, de a labdaszerzés(nekem) nagyon nehéz lett. Van hogy 3.védővel tudok szerelni, és az ugye elég luxus... volt hogy 4-0ás vezetésről 4-3 lett a vége.
(persze nem a legkönnyebb fokozaton).
Nekem a PES sorozat az Master League, más játékmódban nem nagyon játszom, ott pedig még mindig egy nehézségi szinttel mintha nehezebb lenne(pláne ha az alap kerettel indulsz,ott ugye elég gyengék a játékosok).
Fifa world-ot toltam elég sokat mostanság, ahhoz hasonlítva hangulatban jobb.
Az azért görülékenyebb mert már kiismertem, tudom mikor mit érdemes csinálni, honnan kell beadni, fejelni stb..
A mesterséges inteligencia parádés! Ezért kell igen erősen ténylegesen játszani, nem csak nyomogatni a gombokat! Az utóbbi 2-3 PES nekem kimaradt mert kipróbálás után nem fogott meg, most újra visszatértem! -
SunMount3r
nagyúr
Egy normális golf szimulátor is jöhetne már. (Tudom, tudom, jóvannna...
).
De most tényleg...
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
ha valakinek van infoja a PC demo letöltéséről legyen szives postoljon egy letöltési linket
A hivatalos oldalon azt írják hogy már elérhető, de se a steam-en se máshol nem találtam.
-
deltaa97
tag
Most próbáltam ki, abszolút pozitív csalódás
Már csak a pesedit patchre kell várni.
-
.LnB
titán
válasz
Dr. Student #5 üzenetére
Rossz döntés e vagy nem azt nem tudom. Az EA Sports is eljátszotta már ezt párszor. De engem nem érint, nem játszom egyikkel sem. Csak utánaolvastam azért tudom.
-
Dr. Student
senior tag
Ezt nem tudtam, szerintem ez egy nagyon rossz döntés a Konamitól, kiadni a jelenkor legerősebb platformán egy régi engine használó játékot..hát lehet arra a vásárló köre pályáznak akik nem tudtam pc-t venni, de hát ők akkor játékot sem... tehát nem értem. Így viszont, hogy nem kaptam meg, természetesen eszembe jut megvásárolni...
-
.LnB
titán
válasz
minimumgame #2 üzenetére
PC-n a régi motort kapta a Pes. Azzal talán nem érdemes összehasonlítani. Csak úgy mint a PS3-as és Xbox360-as verzió.
PS4-en és Xbox One-on már az új engine-t használja a játék. (Fox engine) -
plejik
addikt
Hát én próbáltam az új Fifát, és a PES demót is. A PES szerintem sokkal jobb, pont, hogy a fifa számomra darabos, ez gördülékenyebb, a játékélmény is jobb. De ezt szerintem mindeki maga dönti el. Én biztos, hogy megveszem, és a Fifát inkább kihagyom idén.. Ja és xboxlive-on 9k...
-
minimumgame
tag
válasz
Dr. Student #1 üzenetére
Új PC videó a játékról.
Szerintem az új FIFA jobb fizikában és grafikában. Ez nem olyan gördülékeny és a mozgások is elég darabosak így elsőre, a játékélmény nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Student
senior tag
Ha valaki próbálta, akkor mindenképp várom róla az információlat, főleg összehasonlítást, mert napi szinten játszom a Fifával. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mostantól bárki megvásárolhatja a híres széria legújabb részét.
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest