- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
roliii
tag
Szerintem sem rossz a játék, szerintem is hasonlít a COD4 és COD MW2 játékhoz, de ez mégis csak Medal of Honor , csak nem Világháborús ugyebár.. , és ha olyan jó lesz , akkor remélhetőleg adni is fogja a játék
[ Szerkesztve ]
-
roliii
tag
Nagyon jó ez a 3 videó a játékról.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sry téves
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Hát nekem túl béta az egész 800mb-től nem is vártam csodát.
Nálam túl sok a miért kérdés eddig a játékkal kapcsolatban.Az hogy miért nem lehet vissza felé állítgatni a fegyvereket rejtély, nincs egy lista semmi.
Kilépni csak akkor lehet ha lespawnolsz..
Nem lehet unbindelni a gombokat semmiről, nekem ez azért gond mert ts3-mon a görgővel beszélek és akkor nem megy a sprint, a késelés mikéntje is vicc 3x néztem az elején hogy ez mi mire rájöttem hogy mi.
Az hogy sniper class miért lyen jelentéktelen azt nem értem, -
k.soma
senior tag
Hát egyes ablakok dobozok kisebb falrészek rombolhatóak. És nem feltétlen a játékmenetre, hanem a felépítésére gondoltam a BC2 alatt. A menü is eléggé hasonló felépítésű. A játék lassabb mint CoD4ben. BC2-es hitelések jutottak eszembe amikor itt lövök, és késik az egész, meg egyszerre öljük meg egymást az ellenféllel. A fegyver mozgása séta / futás közben ugyan olyan mint BC2-ben. Sniper újratöltés / fegyverváltás is ugyan az, ugyan olyan lassú, mint BC2-ben.
Egyetlen egy dolog szól a MoH mellett: még béta..
Szerk.: A videóban látott sniperen kívül van másjellegű, zoomos, levegővisszatartásos csipa is. Ezeket az adott kaszttal való pontszerzéssel->szintlépéssel lehet megszerezni. A kasztokkal külön kell fejlődni. (legalábbis én ezt vettem észre.)[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
BalaNce87
addikt
Nem is lehet ez az ellenfele a bc2-nek, igaz nagyon látszik hogy jó pár bc2-es téma át van húzva a moh-ra. Szóval ez max az mw2-esek körében lesz sikeres, mert ez nagyon nagyon messze van a jó játéktól. Itt most kivételesen a single érdekel mert ebből a multi résézből egy életre elég volt, codoknál is végigtolom a singlet, de ott inkább a multival lehet elleni, bár ez cod4 óta se igaz rá teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
Jander
senior tag
Hát pedig videók alapján semmi de semmi köze sincs a BC2-höz, a fejlesztőkön kivül. Elég sokat játszottam mind a COD4-el, mind a COD6-al, és megjelenés óta a mai napig játszom esténként BC2-t szóval ismerem a játékokat. Az új MoH-ból láttam E3 során gameplay videót, és ugrálva rakétázott a csávó. Na most ez nem jellemző a BC2-re, annál az sokkal autentikusabb. A játék 'gyorsasága' is inkább a COD felé húz, a kis helyszínek is. Továbbra is tartom, hogy a DiCE elég nagy barom lenne, ha a saját játékuknak csinálna 'ellenfelet'.
Ja és még 1 nagy különbség: itt semmi se rombolható... Pedig az jóóó
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
k.soma
senior tag
A játék egy fostalicska nem a legrosszabb játék, de egyáltalán nem mondható élvezetesnek, és újat mutatónak..:S Optimalizáció megint nincs az egekbe fejlesztve, de jobb mint a BC2 Béta esetében. És a BC2-re szavazóknak nagyobb igaza van mint a CoD4-re szavazóknak Alig kellett rajta dolgozniuk a DICE-nál..
Ui: mellesleg én az alapján "mondom"[írom] ezeket, hogy ( ingyér, előrendelés nélkül ) van béta kulcsom.. de nemkérek privátokat, hogy hogyan meg hogy adjam meg, stb..
[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Balika23hun
aktív tag
van
nem zártkörű
ha az 576-nál megrendeled a játékot 3 nap múlva küldenek beta kód-otDragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
mcmike
őstag
Van már Beta?
Vagy ezek a videók egyelőre csak zárt körű teszterek publikációi?
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
AS
félisten
BC2 höz semmi köze, inkább COD4 de az nagyon......
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
keIdor
titán
Annyira nem is tűnik rossznak...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
menalcas
őstag
Béta kulcs még beszerezhető valahol ?
Én is vegyes érzelmekkel állok a játékhoz és jó lenne megtapasztalni milyen is a játékmenet akkor tudnék dönteni igazánAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s