Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Itt van a legutóbbi hiba a The Mediumból, pedig ez egy új játék:
The Medium outro SPOILER!Ezen kívül például az inventory széthúzott lett, és a kör tojás alakú volt. És hiába állítottam 16:9 felbontásra, az akkor is olyan maradt.
És ha nincs gyári támogatás a játékban, akkor tele lesz ilyennel. Pl. ott van még a Detroit: Become Human, ott se volt ultrawide, van hozzá patch, de a HUD ilyenkor kilóg a képernyőről. Illetve olyanokat látsz a játékban amiket nem terveztek oda. Például egy karakter kimegy a 16:9 területről és azon kívül megfagy. És mivel én szélesebben látok a 21:9 miatt, ott van mozdulatlanul megfagyva a karakter a képernyő szélén.
Lehetséges Detroit SPOILER!Ez van, ilyenek vannak, kizárt dolog, hogy ilyenekbe ne futottatok volna bele. Kidob az immerzióból egy ilyen.
Ettől függetlenül is maradok ultrawide-nál, mert nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
addikt
Nekem is a legjobb döntés volt, hogy ultrawidera váltottam, pedig a monitoros fórumon előtte riogattak vele, hogy így meg úgy nem lesz kompatibilis Youtube videókkal meg bizonyos játékokkal, ezzel szemben semmi hátrányát nem érzékelem, aki nem teljesen hülye a számítógéphez, az percek alatt meg tudja oldani azt a pár kivételt is, ahol nem natív a tartalom, szóval szerintem is a legjobb képarány játékra meg filmekre is.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
MasterMark
titán
Bármilyen belepiszkálással egy rakás mindenféle grafikai hiba, kényelmetlenség, hud hiba fog feljönni sajnos.
A Cyberpunk-ban egy bankkártya méretű műanyagkártya volt a kóddal, illetve a zenei CD-k voltak benne csak.
Ha ebből lenne egy ilyen kiadás, a fél karomat odaadnám érte...
Switch Tax
-
addikt
Igen, igazából én is megoldom mindig Hex editorral vagy még kényelmesebben moddal, de Spyronál viszont csak Flawless Widescrennel lehetett megmókolni. Azért mindig örömteli látni, hogy nem hanyagolják el ezt az apróságot és kényelmesen a menüből ki tudod majd választani.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest