Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz MasterMark #91 üzenetére
+1
Ebben egyet kell értsek!plus ça change, plus c'est la même chose
-
BoneDragon
veterán
válasz MasterMark #86 üzenetére
Most viszont ha akarod se mindig tudsz megnézni eredeti nyelven egy filmet.
Hát igen, hányszor nem mentem el moziba emiatt, pedig érdekelt volna a film. Már hányok attól az 5 szinkronszinésztől akik ezeken dolgoznak 0 beleéléssel. Szerintem vagy 7-8 éve nem néztem szinkronos filmet moziban. Sorozatok közül is Family Guy meg társai, azokat eléggé eltalálták. -
senior tag
válasz MasterMark #87 üzenetére
Érdekes!
Értelek benneteket, de az eddigi tapasztalataim sajnos mást mutatnak. Tegyük hozzá gyorsan, hogy ez szigorúan az én életem, de beszélek portugálul, spanyolul, németül, angolul és ugye magyarul is. ;) Angol az egyedüli a nyelvek közül, amit csak akkor használtam életemben, amikor a Heathrow-n átszálltam. Az, hogy angolul nézek filmeket, hogy ne felejtsek, marhára nem érv, mert egyáltalán nem használom. És valljuk be őszintén, ha a játékokat, a sorozatokat és filmeket kivennénk a halmazból, az emberek 70%-a ugyan csak nem használná!plus ça change, plus c'est la même chose
-
stickermajom
addikt
válasz MasterMark #86 üzenetére
Nekem tetszene. A hideg ráz a szinkrontól,
-
Daelion
őstag
válasz MasterMark #82 üzenetére
Ebben mondjuk van valami, igazából én már nem várok semmit amikor felrakok egy játékot max reménykedem hogy meg lehet majd piszkálni.
Mass Effectet viszont utoljára egy FHD 16:9 monitoron játszottam tehát ennek azért örülök, hogy hivatalosan is támogatva lesz.
Biztos jó lesz így játszani/látványos lesz.Na, befejezem az offolást.
-
Daelion
őstag
válasz MasterMark #80 üzenetére
Ilyen nagyobb gondokba nem, pedig sokféle játékot játszom meg pláne régebbiket is.
Mediumhoz meg eleve karcsú is lenne a vid karim. 'csodálatosan van optimalizálva az a játék'
Detroit be volt tervezve de még nem jutottam oda.
Beyond Two Soulst játszottam tőlük, annak nem volt baja bár lehet már eleve támogatott volt.Witcher 1-nek se volt gondja modolva+ultrawide fix-el pedig az se mai darab.
Pár napja a Red Alert 3-at raktam vissza gépre steamen és ott csak 1 sort kellett átírni ini file-ba és simán jó.
Kicsit nagy az interface de annyi baj legyen.Talán a Mirror's Edge első része volt a legnagyobb fejfájás amiket próbáltam, az alig akart működni de amint sikerült egyik módszerrel megcsinálni nagyon jól nézett ki és élmény volt így játszani.
@Hopkins95
Kicsit én is tartottam tőle de mivel van itt házon belül 'bátyámnak' ilyen 21:9 monitor annyira nem volt idegen és tudtam hogy nekem ilyen kell.
Egyedüli bajom annyi, hogy pl a bunyós játékok döntő részében tényleg nem lehet mit kezdeni a képaránnyal mert nem úgy van megcsinálva az egész játék. 'DBZ Fighter Z pl'Ezen kívül én sem mennék már vissza 16:9-re, nagyon megszoktam ezt játszáshoz meg filmezéshez.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz MasterMark #70 üzenetére
Grafikai hibákat még nem tapasztaltam ~2 év alatt amióta ezt a monitort használom meg piszkálom játékokat Ultrawide felbontásra.
Hud az ja néha nem skáláz vagy rossz helyen van de egyik sem volt vészes/játszhatatlan.
Pont most fejeztem be Witcher 2-t és ott is HEX edit volt+grafikai modok de a hud maradt az eredeti helyén,szerencsére nem zavart.
Van, hogy nem is olyan régi játékokat is kell pl a DMC 5 első kiadása se támogatott 21:9-et ami azért meglepett.@myckey
Most nem mintha szükségem lenne a DVD-re mert már meghajtó sincs a gépemben évek óta csak kicsit vicces volt az a karton lemez.@Hopkins95
Persze én is azt preferálom ha gyárilag van a játékban támogatás de már megszoktam, hogy elég sokszor nincs.
Sajnos aki ilyen monitort vesz játékra ezt bele kell kalkulálni, nekem ennyit megért mert szinte csak single játékokkal játszom évek óta és ezekben meg jól néz ki ez a képarány. -
addikt
válasz MasterMark #65 üzenetére
A 21:9-es támogatás szerencsére meglesz benne: Mass Effect Legendary Edition Has HUGE Changes
A dobozos verzióra én is kíváncsi lennék, de attól félek, hogy egyáltalán nem lesz, mert eddig sehol nem találtam.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- Star Citizen
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest