- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daczy
aktív tag
Ugyanmár, Bad Company 2-t hagyjuk ki innen.... Köze nincs a jó FPS-hez.
Annyira próbáltak újítani a CoD-okkal szemben, hogy elcseszték az egész játékot ...
PL milyen már, hogy a játéktér elég nagy, ami valóságos, de ugyanakkor egy tár kell az ellenbe... Most akkor legyen vagy valósághű, vagy casual, de ne a kettő keveréke... puff -
nagyúr
Figyelj, azért single részben ne egy úton menj már és lemész róla 3 métert akkor szól a gép, hogy vissza a pályára. Most nem a multiról beszéljünk, mert ot nagy terület van azért.
Meg ki beszélt falakról? Nincs fal, egyszerűen szól a játék, hogy menj vissza. JA, hogy nem is próbáltad ki a single részt...
Hát nekem pc-n controlleres irányítás érzés jött át, mikor mozdítottad az egeret játék közben.
Másik fps? Mondjuk a farcry 1.(#18) v!ct0y:Szomoró vagyok, pedig a játék videókból jól nézett ki, de amint kipróbáltam. Az egérre meg lehet hogy én vagyok érzékeny, nekem nagyon controlleres irányítás érzés fogott el.
(#19) Polllen:DHát ja. De nem az a baj, hanem mész egy ösvényen, majd szétnéznél egy kicsit erre lelépsz az útrol, és vissza kell menned, hát fuck.
(#17) r1E3S3E7T:Mondjuk a hl2 meg a fear tényleg jó volt. De ott is csak a fearből az első rész. A kieg, meg a másdok részt már nem élveztem. Csak mész hentelsz. Arra meg ott a l4d2.
Ami bejött nekem, igaz nem fps-es lövöldöző, az a penumbra 1-2, meg az amnesia.
Aki egy jó pár szívrohamra vágyik és közben használni kell az agyat, az játsza végig öket.
Megéri. De off vége."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Jander
senior tag
Hát nézd, a Battlefield sorozat sosem a single-ről volt híres, szóval ha az alapján méred a játékot akkor magadra vess. Az meg, hogy nincsenek falak... hát nem tudom egy nagy nyílt terepen hogy oldod meg másként? Legalább vannak normális méretű pályák, mondj másik jelenlegi FPS-t? Black Ops féle 10*10 m2-es pályáihoz képest. A PC-s irányításról nem tudok szólni, de 360-on tényleg olyan mintha controllerrel tolnám!
Abban egyetértek, hogy jó singleplayer FPS mér rég nem jött ki, de újra megjegyzem a BF sorozatnak sosem volt célja az egyjátékos kampány! Black Ops single-jét még pár napig nem tudom pocskondiázni, majd ha végigjátszottam mind a 3 órát akkor...
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Narxis
nagyúr
The Sims 3 Late Night Limited Collection jó vétel, ha valaki esetleg nem talált még ajándékot a barátnőjének/barátjának.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Polllen
nagyúr
A BO hamar búcsúzott a PC listáról... pedig itt van dedikált szerver...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
nokia párti
őstag
Még mindig a GT5 az első a PS3-nál.
-
elithun
őstag
Magyarország Sims-en és WoW-on él.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
nagyúr
Hát a BO-szal nem játszottam, a BC2-vel igen. Na az egy rakás... Kimész az útról 3 métert is vissza kell menned a pályára mert megdöglesz. Hagyjuk már 2010-ben...
Meg az az egér mozgás, mintha egy gamepaddal nyomnám... Fujj...
Amúgy meg legjobb fps, a moha régi részei, és a return the castle... Azóta nem jött ki olyan jó játékok, mint azok, bárki bármit mond. (szerintem) Abban volt izgalom, új volt... Ennyi.."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Daczy
aktív tag
Annak ellenére, hogy a Black Ops egy kalap kaki, sajnálatos módon mégis a 2010-es év legjobb FPS-e... Természetesen a gyenge felhozatal miatt...
-
g4mer
senior tag
Szerintem se szar a Black Ops...
Sic Parvis Magna
-
Revolit
senior tag
Dehát a wow Cataclysm nem is játék!
...ja Várjatok.. az mégis!
-
Tituka
senior tag
pc-n nem nagyon fogy a black ops
Skizofrén vagyok, és én is...
-
baleee89
aktív tag
hihetetlen hogy ezt a SIMS-et mennyien veszik!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest