Új hozzászólás Aktív témák
-
Daczy
aktív tag
Ugyanmár, Bad Company 2-t hagyjuk ki innen.... Köze nincs a jó FPS-hez.
Annyira próbáltak újítani a CoD-okkal szemben, hogy elcseszték az egész játékot ...
PL milyen már, hogy a játéktér elég nagy, ami valóságos, de ugyanakkor egy tár kell az ellenbe... Most akkor legyen vagy valósághű, vagy casual, de ne a kettő keveréke... puff -
Figyelj, azért single részben ne egy úton menj már és lemész róla 3 métert akkor szól a gép, hogy vissza a pályára. Most nem a multiról beszéljünk, mert ot nagy terület van azért.
Meg ki beszélt falakról? Nincs fal, egyszerűen szól a játék, hogy menj vissza. JA, hogy nem is próbáltad ki a single részt...
Hát nekem pc-n controlleres irányítás érzés jött át, mikor mozdítottad az egeret játék közben.
Másik fps? Mondjuk a farcry 1.(#18) v!ct0y:Szomoró vagyok, pedig a játék videókból jól nézett ki, de amint kipróbáltam.
Az egérre meg lehet hogy én vagyok érzékeny, nekem nagyon controlleres irányítás érzés fogott el.
(#19) Polllen:DHát ja. De nem az a baj, hanem mész egy ösvényen, majd szétnéznél egy kicsit erre lelépsz az útrol, és vissza kell menned, hát fuck.
(#17) r1E3S3E7T:Mondjuk a hl2 meg a fear tényleg jó volt. De ott is csak a fearből az első rész. A kieg, meg a másdok részt már nem élveztem. Csak mész hentelsz. Arra meg ott a l4d2.
Ami bejött nekem, igaz nem fps-es lövöldöző, az a penumbra 1-2, meg az amnesia.
Aki egy jó pár szívrohamra vágyik és közben használni kell az agyat, az játsza végig öket.
Megéri. De off vége. -
Jander
senior tag
Hát nézd, a Battlefield sorozat sosem a single-ről volt híres, szóval ha az alapján méred a játékot akkor magadra vess. Az meg, hogy nincsenek falak... hát nem tudom egy nagy nyílt terepen hogy oldod meg másként? Legalább vannak normális méretű pályák, mondj másik jelenlegi FPS-t? Black Ops féle 10*10 m2-es pályáihoz képest. A PC-s irányításról nem tudok szólni, de 360-on tényleg olyan mintha controllerrel tolnám!
Abban egyetértek, hogy jó singleplayer FPS mér rég nem jött ki, de újra megjegyzem a BF sorozatnak sosem volt célja az egyjátékos kampány! Black Ops single-jét még pár napig nem tudom pocskondiázni, majd ha végigjátszottam mind a 3 órát akkor...
-
The Sims 3 Late Night Limited Collection jó vétel, ha valaki esetleg nem talált még ajándékot a barátnőjének/barátjának.
-
Polllen
nagyúr
A BO hamar búcsúzott a PC listáról... pedig itt van dedikált szerver...
-
nokia párti
őstag
Még mindig a GT5 az első a PS3-nál.
-
elithun
őstag
Magyarország Sims-en és WoW-on él.
-
Hát a BO-szal nem játszottam, a BC2-vel igen. Na az egy rakás... Kimész az útról 3 métert is vissza kell menned a pályára mert megdöglesz. Hagyjuk már 2010-ben...
Meg az az egér mozgás, mintha egy gamepaddal nyomnám... Fujj...
Amúgy meg legjobb fps, a moha régi részei, és a return the castle... Azóta nem jött ki olyan jó játékok, mint azok, bárki bármit mond. (szerintem) Abban volt izgalom, új volt... Ennyi.. -
Daczy
aktív tag
Annak ellenére, hogy a Black Ops egy kalap kaki, sajnálatos módon mégis a 2010-es év legjobb FPS-e... Természetesen a gyenge felhozatal miatt...
-
g4mer
senior tag
Szerintem se szar a Black Ops...
-
Revolit
senior tag
Dehát a wow Cataclysm nem is játék!
...ja Várjatok.. az mégis!
-
Tituka
senior tag
pc-n nem nagyon fogy a black ops
-
baleee89
aktív tag
hihetetlen hogy ezt a SIMS-et mennyien veszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph PC-s fronton élre tört a WoW Cataclysm, Xbox360-on még mindig jól teljesítenek a Kinect játékok, PS3-on hódít a GT5, Wii-n pedig a Wii PArty.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Max
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest