Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Mount & Blade: Warband - ezt nem hittem volna!
-
megint én
őstag
De, én nem a bad companyn csodálkoznék, meg nem is az MW2-n, hanem a Counter-Strike: Source!!! Azé az még mindig 8.
-
megint én
őstag
Azé dúrva, hogy valaki a fifával játszik....
-
Janika!2
aktív tag
Az az NFS még mindig fenn van a listán ezt nem hiszem el...
-
iSonic
addikt
Bad Company 2 még mindig hódit
-
freelancer
tag
DRM? ( marmint arra gondolok, hogy jo par ember beintett nekik az allando online kenyszerites miatt (en is)).
(#11) Rebirth II.
Ezt erdemes volt idebofogni, gratulalok. Munkahelyi es kulfoldi kollegakkal van egy kis zartkoru klanunk, szoval wowozunk (is) es kepzeld el (jol kapaszkodj meg, ki ne ess a jarokabol) van eletunk , munkank, csaladunk meg minden ... ugye milyen fura ... szinte hihetetlen.[ Szerkesztve ]
-
Honzi
senior tag
Szerintem ez azért nem elég figyelemre méltó 6. Call of Duty 4 ennyi idő után.
Persze érthető eddig ez az utolsó normális cod a szememben és az egyik legjobb játék. -
Narxis
nagyúr
Ubisoft-nak se híre se hamva.
-
elithun
őstag
válasz
darkarthur #25 üzenetére
De azért mi is jól toljuk: először panaszkodunk, hogy ez pont ugyanaz az NFS, aztán mikor más akkor meg miért nem olyan, mint volt?
-
Grifid
aktív tag
-
teeem
aktív tag
Mostanában már kezdi szúrni a szememet, hogy az eladási híreknél az első hat hozzászólásból átlagosan legalább három a wowhoz kapcsolódik. xd a következő 20-40 hozzászólást nem is próbálom meg átlagolni.
e=mc²:
A Sims élt, a Sims él, a Szimsz élni is fog.Mondjuk én már régóta várok egy olyan kieget amiben keresztapa állás is lesz. Ha már orosz intim kiegészítő is van hozzá....
-
D.Orion
veterán
PC:
5. Mount & Blade: WarbandNem véletlenül. Ennyiért a hülyének is megéri, pláne, hogy az én gépemen(2500+Barton + nv6200) is simán elmegy low-med grafon dx7-ben.
-
CPU001
csendes tag
Bírom hogy PS3-on még mindig naggyon jól megy az AVP. Tudják mi a jó
-
Killer01
őstag
Szerintem csak egy meglepő van a listán: Need for speed Shit
Ezt a ******* veszik az emberek? Az első játék az életemben (és C64-el kezdtem), amit végigjátszás nélkül az alkotók családfáját szidva gyalultam a gépemről. -
KaraDani
addikt
Én a source folyamatos jó szereplésén is csodálkozok picit még mindíg, a wow meg hát...
-
Viktor77
titán
"Én nem vagyok ilyen megszállott koczka de a WOW-ba nincs megvásárolható játék? " Mi? Nem igazán értem.
"60 naponta mindig belefeccölni annyi lóvét...
" Hát ja. Kb. 4 mozijegy ára. Számoljunk hosszú filmekkel, legyen 12 óra. 12 óra vs. korlátlan 60 nap.
Tévét fizeted? Két hónapra kb. ugyanennyi lehet, pedig néznivaló az nincs.Rebirth II.:Erre inkább nem válaszolok, a hozzászólással magadat minősítetted.
[ Szerkesztve ]
-
Rebirth II.
tag
wow megint az első? Sok élet nélküli barom él még mindig
-
F_Zolee
nagyúr
Én nem vagyok ilyen megszállott koczka de a WOW-ba nincs megvásárolható játék? 60 naponta mindig belefeccölni annyi lóvét...
-
e=mc²
őstag
Lassan eljon az ido amikor mar egyetlen Sims se lesz ezeken a listakon
-
kpal
nagyúr
2.Battlefield Bad Company 2 egész jol tartja magát.
-
djg
aktív tag
Az új Splinter be se került a top10-be xbox-on? Hmmm
-
Bulitt
addikt
Wii - Simanimals= LoL
-
M@trixfan
addikt
válasz
Fortissimus #2 üzenetére
Ezen én is csak állok és bámulok. Egy percet nem játszottam még vele és nem is fogok.
-
Sicilian
addikt
válasz
Fortissimus #2 üzenetére
sokan tolják még
-
Fortissimus
őstag
hihetetlen ez a wow....
-
Blaise
veterán
Episodes from Liberty City bele se fért a top10-be?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Friss hazai játékszoftver eladások, különösebb meglepetések nélkül.
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- 24gb (8+16) DDR4 3200Mhz
- Apple iPad 10.9 10th 2022 Silver WiFi 64GB Epico magyar billentyűzetes tokkal
- GAMER PC! RTX 2080/ 32GB DDR4/ i7-8700K/ 500GB M.2 SSD+1TB HDD/ CORSAIR RGB VÍZHŰTÉS/ BESZÁMÍTÁS!
- Eladó MacBook Air 13", M2 chip, 8/256 GB, éjfekete, 2 hónapos, makulátlan, Apple garancia! - SZEGED
- Hibás Videoton EA 7386 S erősítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest