- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Ok, legyen akkor ahogy ti gondoljatok.
-
Z10N
veterán
válasz
Döglött Róka #10 üzenetére
A webes jogos, viszont ha igaz lesz akkor sokaknak nem fog tetszeni. Mit gratulalsz? Amugy az, hogy az NS azert tartani szokta a datumait. Nem szoktam bebofogni semmit, azt inkabb meghagyom neked. A story meg fontos, mivel ujraindult (1), az mk9-tol kezdve komolyabb hangsulyt kapott (2), illetve a kepregennyel is fel lett vezetve (3), ami nem mellesleg mar tulnott rajta. A komolysagat hagyjuk most, mert az tenyleg szanalmas lett ebben az epizodban. Ergo benezted
-
Z10N
veterán
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
Az nem olyan egyszeru, mert ahhoz uj engine-t kene irni. Most inkabb lefele skalaznak. Gondolom ellebecoltak az idot vagy a kulsos ceg nem jol optimalizalt. Avagy lehet belekalapaljak az mk9 engine-be es ez tart sokaig.
-
Seikai
aktív tag
Ps vita-ra vajon kijön? Jó lenne ;-)
-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Ha már hozza a PC-s majdnem minimumot, akkor csúnya nem lesz.
-
Döglött Róka
veterán
-
-
james001
veterán
Nem teljesen a grafikára gondoltam,hanem arra hogy tartalomban lesz kissé megkopasztva. Igaz eddig csak egy játékról hallottam aminél a PS3 verzió hiányosabb lett (Shadow of Mordor),remélem itt nem lesz ilyesmi.
A legjobb az lenne ha már egy Komplete Edition jönne belőle,lehet ezért csúszik -
Z10N
veterán
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
A sok particle effekt es talan a fizika, a tobbit meg ugy se tamogatja a gpu.
-
Z10N
veterán
válasz
Döglött Róka #3 üzenetére
Ennek ellenere fel evet "csuszik". Szerintem meg most kezdtek csak atportolni es eddig a fokusz a nextgen volt. Nincs ezzel semmi baj, csak eleg hiteltelen igy. Addigra kijon a DLC-k java (bar remelem lesz meg sok), szoval lehetne valami extra edition is. Meg ugye valamivel meg is kell veteni a prev gen-t full aron. Annak ellenre, hogy meg sokan hasznaljak (koztuk en is: ps4 + xbox360).
Ui: Amugy a storyban nagyot csalodtam, a kepregenyhez kepest eleg silany
-
james001
veterán
Szerintem eleve felesleges lenne kiadni,mert félek hogy valami nagyon lebutított verziót kapunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Miközben a mostani konzolokon és PC-n töretlen népszerűségnek örvend a játék, addig Xbox 360-ra és PS3-ra továbbra sem jelent még meg a játék.
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest