Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Ok, legyen akkor ahogy ti gondoljatok.
-
Z10N
veterán
válasz
Döglött Róka #10 üzenetére
A webes jogos, viszont ha igaz lesz akkor sokaknak nem fog tetszeni. Mit gratulalsz? Amugy az, hogy az NS azert tartani szokta a datumait. Nem szoktam bebofogni semmit, azt inkabb meghagyom neked. A story meg fontos, mivel ujraindult (1), az mk9-tol kezdve komolyabb hangsulyt kapott (2), illetve a kepregennyel is fel lett vezetve (3), ami nem mellesleg mar tulnott rajta. A komolysagat hagyjuk most, mert az tenyleg szanalmas lett ebben az epizodban. Ergo benezted
-
Z10N
veterán
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
Az nem olyan egyszeru, mert ahhoz uj engine-t kene irni. Most inkabb lefele skalaznak. Gondolom ellebecoltak az idot vagy a kulsos ceg nem jol optimalizalt. Avagy lehet belekalapaljak az mk9 engine-be es ez tart sokaig.
-
Seikai
aktív tag
Ps vita-ra vajon kijön? Jó lenne ;-)
-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Ha már hozza a PC-s majdnem minimumot, akkor csúnya nem lesz.
-
Döglött Róka
veterán
-
-
james001
veterán
Nem teljesen a grafikára gondoltam,hanem arra hogy tartalomban lesz kissé megkopasztva. Igaz eddig csak egy játékról hallottam aminél a PS3 verzió hiányosabb lett (Shadow of Mordor),remélem itt nem lesz ilyesmi.
A legjobb az lenne ha már egy Komplete Edition jönne belőle,lehet ezért csúszik -
Z10N
veterán
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
A sok particle effekt es talan a fizika, a tobbit meg ugy se tamogatja a gpu.
-
Z10N
veterán
válasz
Döglött Róka #3 üzenetére
Ennek ellenere fel evet "csuszik". Szerintem meg most kezdtek csak atportolni es eddig a fokusz a nextgen volt. Nincs ezzel semmi baj, csak eleg hiteltelen igy. Addigra kijon a DLC-k java (bar remelem lesz meg sok), szoval lehetne valami extra edition is. Meg ugye valamivel meg is kell veteni a prev gen-t full aron. Annak ellenre, hogy meg sokan hasznaljak (koztuk en is: ps4 + xbox360).
Ui: Amugy a storyban nagyot csalodtam, a kepregenyhez kepest eleg silany
-
james001
veterán
Szerintem eleve felesleges lenne kiadni,mert félek hogy valami nagyon lebutított verziót kapunk...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Miközben a mostani konzolokon és PC-n töretlen népszerűségnek örvend a játék, addig Xbox 360-ra és PS3-ra továbbra sem jelent még meg a játék.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest