Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalázs
tag
És Bruce Banner úgy változik át hogy legó dupló lesz?
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
wolruf
őstag
Én is várom már, bár én egyedül játszottam (35 éves fejjel ) a Super Heroes-t. Amitől picit félek ennél, hogy a New York részt egy az egyben csak átveszik a régiből, és kb. ,,csak'' egy kiegészítő küldetéspakkot jelent ez az új. Megnézem majd megjelenés után, hogy ez milyen, aztán majd eldöntöm, kell-e. Ha nem, akkor maradok a mostaninál, úgyis van még zárt karakterem és meg nem talált extrám Jó játékok ezek, no. Viszont a nagy akcióban megvettem a Star Wars TCS-t, na az egyelőre nem tetszik. A Marvelben bődület sokat adott hozzá a rengeteg idiót poén, beszólás, kikacsintás
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Hunpriest
senior tag
Kár érte, hogy az Avengers filmek köré építik az egészet. Jobb lett volna egy sima Lego Marvel Superheroes 2 - a filmektől teljesen függetlenül.
De persze azért várós, a szabadon bejárható New York szerintem sokat dobott a játékon, mivel a sztori küldetések elég középszarok voltak. Kell bele a sandbox játszótér, azzal játszottunk a legtöbbet.
-
senior tag
Nálunk leginkább amiatt lett családi kedvenc a LEGO sorozat, hogy bárki játszhatja, nincs igazi erőszak benne, ráadásul egy gépen tudjuk 2 kontrollerrel közösen játszani asszonnyal. A grafika nekem pont elég. Szinte bármilyen gépen elfut és így is a megjelenítendő legkisebb elem a LEGO stud. Talán annyit fejleszthetnének rajta, hogy kevesebb "igazi" pályarészlet lehetne és több LEGO részlet.
[ Szerkesztve ]
-
enonlui
tag
nekem is.....
a super heros-t, most fejeztem be, a jurassic world-öt most nyomom.....
valahogy ez a komolytalannak tűnő játék nagyon be szippantott.
az érdekelne hogy mikor állnak rá jobban a grafikára mert lehet egy új köntösbe rakni ezt a lego game univerzumot.
és több lego játék is jöhetne, értem ez alatt a techic lego-t!!! az nagyon ütős lenne -
senior tag
Várós, nálam kötelező vétel. Január végén játék megjelenés, február elején Deadpool film. Ezek szerint megint piros barátunk lesz a mókamiki, mint a Lego Marvel Superheroes-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest