Hirdetés

2017. november 18., szombat

Gyorskeresés

Lego Marvel Avengers előzetes

A Bosszúállók kockaformában is megmentik a világot 2016 első hónapjában. Nincs is jobb annál, mint mikor kedvenc építőelemeinkkel ötvözik a tökös Marveles szuperhősöket.

Hulk mindent apró kockákkal tesz egyenlővé

Ami a Lego videojátékokat övezi, az tényleg nevezhető töretlen népszerűségnek. Évente már nem egy, hanem legalább három legós feldolgozással szórakozhatunk és biztos vagyok benne, hogy a Warner Bros. nem készíttetné sorozatgyártásban a Traveller’s Tales-szel a virtuális kocka kalandokat, ha nem lennének kifizetődő befektetések. Így lehetséges, hogy két tucatnál is több legós videojáték, valamint a Star Wars, Indiana Jones, Batman, Karib-tenger kalózai, Harry Potter, Gyűrűk Ura, Hobbit és Jurassic Park (World) univerzumok után a Bosszúállók is megkapják a maguk feldolgozását.


[+]

Persze a szuperhősökkel játszhattunk már a Lego Marvel Super Heroesban úgy három évvel ezelőtt, de a Lego Marvel Avengers ismét egy olyan adaptációnak ígérkezik, ami egyszerre több mozifilm eseményeit nyújtja át kockásítva a lehető legszélesebb korosztályt megszólítva. A Bosszúállók, a Bosszúállók: Ultron kora, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, az Amerika Kapitány: A tél katonája, a Thor: Sötét világ és a Vasember 3 mozik eseményeit izgulhatjuk újra építőkockákból megalkotva.


[+]

A féltucatnyi filmnek köszönhetően rengeteg különböző helyszínen fogunk megfordulni, így a S.H.I.E.L.D. bázis, a Barton farm, Sokovia, Dél-afrika mellett randalírozunk Washington D.C.-ben, Asgardon és még Vasember villája környékén, Malibuban is. Egy-egy Marvel történet között rendelkezésünkre fog állni egész New York területe, amit sandbox módra szabadon bejárhatunk. A város rengeteg érdekességgel és gyűjtenivalóval fogja kecsegteti a kockavilág szerelmeseit, nem beszélve a mellékküldetésekről, az utcai bandák ellen folytatott harcokról vagy az egyszerűbb, de annál szórakoztatóbb versenyekről és minijátékokról.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.