Új előzetest kapott a LEGO Marvel's Avengers

Hosszú évek óta népszerűek a LEGO játékok, többek között azért is, mert többször sikerült neki kiparodizálnia egy-egy híresebb filmet. Jövőre folytatódik ugyanez a tendencia, ezúttal azonban a Bosszúállók lesznek a célpontok.

A LEGO Marvel's Avengers hat Marvel film történetét dolgozza fel, így Vasember, és Amerika Kapitány mellett a teljes Bosszúállók gárdával is találkozhatnak a leendő vásárlók. A megjelenés még kicsit odébb van, a játék csak 2016. január 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re, PS3-ra, Nintendo Wii U-ra, Nintendo 3DS-re, és PS Vitára.

Azóta történt

  • Lego Marvel Avengers előzetes

    A Bosszúállók kockaformában is megmentik a világot 2016 első hónapjában. Nincs is jobb annál, mint mikor kedvenc építőelemeinkkel ötvözik a tökös Marveles szuperhősöket.

Előzmények

  • LEGO Dimensions előzetes

    Az építőkockás játéksorozat következő részét a Traveller's Tales fejleszti, ami számos szuperhőst felölel, és már nem csak a képernyők kapnak benne szerepet.

  • LEGO Marvel Super Heroes – Teszt

    Forradalmi fejlesztésről nem számolhatunk be, de a franchise-ra jellemző lendületes játékmenet, kiemelkedő szavatosság és humor még mindig élvezetes kombinációt ad. Ezúttal az összes Marvel hőssel a főszerepben.