Ismét mozgásban a LEGO Star Wars: The Force Awakens

Amikor bemutatták a 7. Star Wars mozifilmet már sejthető volt hogy készül belőle LEGO játék. A bejelentésre természetesen nem kellet sokat várni, most pedig egy újabb gameplay videót láthatunk a nyáron megjelenő programból.

A premier már nincs messze, a játék június 28-tól lesz kapható PC-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, PS Vitára, valamint Nintendo Wii U-ra és 3DS-re.

Azóta történt

  • LEGO Star Wars: The Force Awakens előzetes

    A Star Wars: The Force Awakens sem kerülte el a LEGO-s megvalósítást, végre úgy fest, hogy az erő lesz a szériával, megújul az évtizedes videojátékos, LEGO-s sablon.

  • LEGO Star Wars: The Force Awakens teszt

    A TT Games nem volt rest és a Disney legújabb Star Wars moziját is virtualizálta, így a The Force Awakens eseményeit is lehetőségünk nyílt LEGO-sítva végig aprítani. Totál bekockáztunk!

Előzmények

  • Ilyen lesz a LEGO Star Wars: The Force Awakens

    A minap érkezett játékmenet videó alapján elmondható, hogy az új LEGO játék is ugyanolyan lesz mint az elmúlt évek összes hasonló alkotása.

  • Lego Marvel Avengers előzetes

    A Bosszúállók kockaformában is megmentik a világot 2016 első hónapjában. Nincs is jobb annál, mint mikor kedvenc építőelemeinkkel ötvözik a tökös Marveles szuperhősöket.

  • Star Wars: Battlefront videoteszt

    A szöveges teszt után máris itt a videoteszt, a Battlefront kapcsán beszélünk a hangulatról, a helyszínekről és az eszközökről, de a hiányosságait is megemlítjük.

  • Star Wars: Battlefront teszt

    Az év utolsó két hónapját a Star Wars uralja világszinten. November végétől virtuálisan a Battlefront hódít, míg december közepétől a mozikat tarolja le Az ébredő erő.