Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
hogy segíthetnénk mikor semmi konkrétumot nem írsz ?
mi az a project ?
jelenleg a project offset címü játék hír topikjába írszmert pl.: ha a Project Torque -ra gondolsz annak saját topikja van itt:
itt tedd fel a kérdésedet mert ahová most írtál az egy olyan játék hír topikja ami meg se fog jelenni[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
csatlakozom
nagyon elkeserítő ez a hír
tuti siker lett volna
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
zsolti55
csendes tag
Sziasztok Itt meg nem valami sok mindnekit ismerek egy baratom ajanlotta az oldalt a Project erdekeben.En regebben kb. fel eve egeszen sokat jatszottama projectet de mostmar nem enged belepni azt mondtak azert mert IP cimem nem engedikMivel en romaniabol vagyok-Erdelybol de nem engedik....
Kaptam valaszt is hogy mit tegyek de nem tudom hogyan folytassam es tobbet nem tud segiteni az illeto baratNagyon szepen kerem aki tudna valamit errol az IP valamirol hogy be tudjak lepni a projectbe mert igy zarolva vagyok az kerem szepen irjon egy PRIVAT uzenetet nekem nagyon szepen kerem
Elore koszonom
Udv mindenkinek
-
Archanon
őstag
Pedig nagyon jó játék lehetett volna. Dark Messiah után az első ilyen felülnézetes rpg, amit nagyon vártam, erre meg... Azért remélem mindent nem szüntettek meg, és a game eddigi állapotában megvan még, azt valami felvásárolja majd, és folytatja a fejlesztést, vagy valami lesz még vele. Ez így nem jó.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
dezz
nagyúr
Az Intel irányítói elsősorban üzletemberek, technológiailag általában nem nagyon vannak képben... (Sokan nem tudják, de az Intelnek teljesen más területeken is komoly befektetései vannak, így nem csak mikroelektronikai cég.)
-
pityeszka
őstag
khm, igen a ?jel.
Amúgy nem hallottam erről a játékról még én sem, de mióta megnéztem a videót igencsak felkeltette az figyelmemet.
És a zene ami alatta megy valami hihetetlen. linkEgy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
BiP
nagyúr
Jaj, ne már! Nem szeretem a Fantasy RPG-ket, de ezt vártam.
Az első videók nagyon megelőzték korukat, amik később jöttek, még ígéretesebbek voltak.ÁÁÁÁ -
pityeszka
őstag
Ilyet a kukába dobni!!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
gery dee
aktív tag
Hát nem tudom engem nem nagyon fogott meg soha az rpg. Még lineage II -vel nyomattam annó 1 teljes hónapot utána rájöttem hogy nekem nem gyerebe, egyébként már hívtak aion-ozni is de inkább kihagytam. Amúgy néztem az oldalát meg youtubon is videókat és annyira nem fogott meg mint ez. Lehet csak azért mert FPS, de amúgy nem csak ezért hanem úgy az égész összességébe . kár hogy nem csinálják meg
Abban a pillanatban aláírás.
-
gery dee
aktív tag
Nem vagy egyedül én is csak most hallok róla először , de azért biztos rápróbáltam volna. Több mostanság kiadott játékot megszégyenítő grafikája van meg azért szerintem játék élményben sem az utolsó lett volna nálam mindenféle képen benne lett volna a top 3-ban . Csak azt nem értem ha ennyit szenvedtek vele akkor miért söprik le az asztalról csak így. Mind1 nem értek a lovakhoz.
-
félisten
Csak én nem hallottam még erről a játékról?
Úgy látom igen sokan várták..."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
gery dee
aktív tag
Pedig ezzel én is játszottam volna, akik meghozták a döntést azoknak pedig :
-
dfdfdf
őstag
fuck you
-
elithun
őstag
Emlékszem pár éve láttam belőle videókat és totál oda voltam meg vissza tőle, erre most néhány év múlva ez a hír fogad. R.I.P.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
GypsFulvus2
őstag
Jól értem, hogy egyszerűen a Larrabee project kudarca miatt dobták a szemétbe? Az utóbbi évek legígéretesebb RPG fejlesztését? Dögöljenek meg végbélrákban mindazok, akik ezt a döntést meghozták! És akkor ne gyűlöljük meg a multikat... Ha azt a szót hallom, hogy "felvásárlás" már tudom hogy ott jó nem sülhet ki a dologból.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
LÁZ
addikt
ejj ejj, pedig best buy lett volna, sajnálom én is, remélem nem vmi risszrossz lowend gammára áltak rá helyette.....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Ryuu
tag
válasz kretenallat #2 üzenetére
Loreena McKennitt - The Mystic's Dream
YouTube-on kiírta.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
a videoban 5:30nal szolo zenerol tud vki vmit?
jo, ott a vegen. remek. xD
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Ryuu
tag
A büdös pi..ba! Ezért vártam ennyire. Már elnézést ezért, de ez nagyon elkeserít engem. Miért??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest