Leállították a Project Offset fejlesztését

Szomorú hírt kell közölnöm a Fantasy RPG/FPS játékok szerelmeseivel, akik velem együtt már nagyon várták a Project Offset munkacímen készülő játékot, az Intel ugyanis bejelentette, hogy leállíttatta a fejlesztést, a fejlesztők már más munkaterületen dolgoznak a cégen belül, az alapítótagok pedig a Fractiv LLC nevű céghez kerültek át.

A játék készítését 2005-ben kezdték el, és azóta csak alig-alig szivárogtak róla friss információk. 2008-ban az Intel felvásárolta a fejlesztést végző csapatot, hogy a látványos grafikát megvalósítani képes engine segítségével demonstrálja majd az új processzorai erejét. Ez egy biztató jel volt arra nézve, hogy nem fog meghalni a project. Erre tessék.

Az előzmények között megtaláljátok az utoljára kijött Blind Giant nevű videót, ide pedig engedjétek meg, hogy egy olyan videót rakjak be, ami tartalmazza az összes kiadott technológiai demonstrációt és bemutatót, hogy így tisztelegjek a hősi halottunk előtt:

R.I.P. Project Offset. Az Oblivion után az egyik legjobbnak ígérkező Fantasy RPG/FPS játékot nem látjuk már többet.

Előzmények

  • Project Offset: A vak óriás

    A Project Offset körül nagyon nagy a csend, alig-alig érkeznek információk a készülő fantasy FPS-RPG-ről, pedig nagyon jónak tűnik az eddigiek alapján.