Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri95
csendes tag
Istenem, hogy mindig sírni kell a pc miatt. Azért már meg lehetett szokni hogy konzolokra mindig előbb vagy csak arra jön ki minden. De ha ez valakit annyira érdekel nem értem miért nem tud 30ezerért venni egy xboxot. Mert ugye akinek olyan gépe van amin simán elfut ez a játék, biztos telik még a boxra is.
Egyébként. Xboxra biztos megveszem. Szerintem Gta 4 és az RDR után ez lesz a másik kedvenc játékom.
-
v!ct0y
veterán
válasz
GegeWarrior #9 üzenetére
Na de ezek szerint nem éri meg nekik mert akkor már rég ki adták volna.
-
v!ct0y
veterán
válasz
GegeWarrior #7 üzenetére
Szerinted megérné nekik ?
-
julius666
addikt
Nekem elég erős a gyanúm hogy korrekt "Rockstaros" játékot kapunk nagy bejárható tereppel és rengeteg contenttel, cinematicssal és amiatt a hatalmas méret (ugye a GTA IV sem viccből volt akkora mint amekkora, olyan nagy és annyira kidolgozott bejárható területet sem azelőtt, sem azóta nem láttam).
Akármennyire is nem szeretem a Rockstart az üzletpolitikája miatt, illetve akármennyire is vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban (én személy szerint nem csípem sem a detektívsztorikat, sem a nyomozós puzzle-játékokat, ráadásul a főszereplő is unszimpatikus), de az eddigiek alapján szinte biztos vagyok abban hogy ez lesz az a játék amire sokan a Mafia 1 óta várunk és meg fogja érni a pénzét az utolsó fillérig.
Menne is az előrendelés ha jönne PC-re.
-
Nos ha lenne Pc-re biztosan megvenném,mert fantasztikus játék,de így sajnos nem játszik.
-
Inv1sus
addikt
Alig várom, hogy merevlemezeken érkezzenek a játékok.
-
Úgy érzem kénytelen leszek beszerezni egy xboxot :S
-
kexksz
addikt
*inb4 jöjjönpécéreis*
Érdekes ez a térkép, ennyi bűneset kivizsgálása remélem nem 4-5 óráig tart majd.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az L.A. Noire méreteit tekintve ha egyedülálló nem is, de mindenképpen ritkaságszámba megy.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Marathon (2025)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Autós topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Eredeti játékok OFF topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest