L.A. Noire - három lemezen érkezik

A Team Bondi játéka Xbox360-ra 3 lemezen érkezik, ami nem jelenti azt, hogy a végigjátszása akár hetekig tartana. A nagy mennyiségű adat elsősorban a Motion Scan technológiának "köszönhető", ami az egészen elképesztő arcmimikáért felelős. Ettől függetlenül minden bizonnyal a tartalommal sem lesz probléma, korábbról tudjuk, hogy bődületes mennyiségű párbeszéd és megoldandó rejtvény vár majd a játékosokra.

A PS3 változat természetesen egy Blu-ray lemezen fog megjelenni, az kelllő mennyiségű kapacitással rendelkezik még az L.A. Noire számára is. Nem kell viszont aggódniuk az Xbox360 felhasználóknak sem, a fejlesztők gondoskodtak róla, hogy a lemezcserék ne szakítsák meg a játékot, a két alkalommal történő cserére úgymond a szünetekben kerül sor.

További friss információ, hogy a Team Bondi és az LA Times együttműködéséből létrejött egy interaktív térkép, ami 1947-ből származó bűncselekményeket jelöltek be. Ezek azok a bűnesetek amikből a fejlesztők is merítettek a játékhoz. A térképen az egyes esetekre kattintva levéltári dokumentumok között lehet kutatni, olvasni.

Azóta történt

Előzmények