- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Véget ért. 147 kör alatt. Igaz még van vissza pár dolog. Sok kicsi csatát skippeltem. Diplomáciát jól használtam nagyon sok törpe frakció beolvadt az enyémbe így könnyű dolgom volt. Csaták nagyon jók simán hátba támadtak ha kicsit nem figyeltem. Kampány térképen nagyon agresszív az ellenfél. Ott is sokszor vissza kellett vinnem 1-2 hőst 20/20 egységgel hogy rendet tegyek. Chaos mindent lerombolt ott ahol bejöttek+az emberi területeken. Itt kolónizálni nem is lehet már. Körváltás 30secnél nem tartott tovább úgy hogy mutatta az ellenfél mozgását is. Élvezetes volt minden perce. Megyek még egy kört hardon szerintem.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
malacka87
őstag
N 55 kört belenyomtam már. Körváltás kicsit lassult csak de teljesen normális már majdnem az egész térképet látom. Laggmantes a map is. Jól megírt játék ez. DX12 talán mégtöbbet javít majd rajta.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
malacka87
őstag
Uh azt már most mondhatom hogy ezerszer jobban fut nálam mint a Rome meg az Attila. Körváltás kb 5másodperc. Full hd minden High. Közben streamet is nézek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Di Natale
aktív tag
A fantasy fanokon kívül fog ezzel egyáltalán bárki is játszani? E helyett jöhetett volna a Medieval III. Szerintem a legtöbb Total War játékos is azt várja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
malacka87
őstag
Na megjött a game. Állat ez a fémdoboz. Lesz topicja a játéknak vagy ilyen kevés honfitárs játszik vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest