Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Őszintén szólva az első cinematic videók után anno stílustalan online only tömegteméknek tűnt. Viszont mostanság megnéztem pár valódi gameplayt a youtube csatornájukon és jó mókának tűnik.
4 kaszt, mindegyiken belül 3 teljesen különböző képesség ág, a skillpontok bármikor büntetlenül resetelhetőek és a kasztok egész kiegyensúlyozottnak tűnnek.A Pyromancer számomra egyértelműen favoritnak tűnik, pláne a Phoenix újraélesztéssel halálkor 50%-os életerővel. 20-30 euró között úgy behúzom majd, mint annak a rendje. Nagyon szimpatikus, hogy a csatornájuk mindenféle zenés hype vidi helyett tömény gameplay-el és tutorial-al van tele, megmutatják 'mi van a dobozban'. Repülés nélküli, működőképes Anthem-Destiny keveréknek tűnik. Reméljük a loot rendszer is fasza lesz. Hajrá People can fly!
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
duvi
nagyúr
Tegnap végignéztem a fenti videót és majdnem rányomtam a preorderre Pedig megfogadtam, hogy leszokom róla, de itt nagyon rezeg a léc! Részemről tuti vétel
-
addikt
De nem! Nem Division.
"The game will be feature complete at launch, including end-game content, and has no live services or DLC planned."Továbbá tavalyi videójukban a post campaign/end game-ről: "You won't play any recycled content from the main campaign"
Nem azt mondom, hogy tarolni fog a gém, csak hogy jelenleg egész optimista vagyok.
-
-
[Prolixus]
addikt
Jah, ez nekem is megragadta a figyelmemet.
Amúgy egy Destiny: Mass Effect házasságnak tűnik gameplay/combat/UI szempontjából. Még mindig néha kicsit statikusnak meg monotonnak/ötlettelennek tűnnek küldetések, másrészt megy egy vizuális orgia amit látunk ezzek a sok színnel meg effekttel, plusz tetszik ez az ötlet hogy csak ellenfél ölésével/sebzésével tudsz gyógyulni, így tényleg mindig kényszerítve lennénk hogy durr bele a közepébe játszunk szóval pár hektikus-kaotikus pillanat garantált.Én sem rendelem elő, de akár még jó is lehet. Várjuk a teszteket.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
válasz [Prolixus] #7 üzenetére
Én már megvettem PS4-re. Ugye free upgrade lesz PS5-re és full crossplatform minden között. A People Can Fly csinálta anno a Gears Of War Judgment-et is inkább onnan van ez a fedezékrendszeres harc. Az Inventory az tényleg tiszta Destiny/Anthem de szerintem ott ezzel nem volt gond, remélhetőleg itt sem lesz. Viszont a kasztok és a fejlődési rendszer izgalmas, okos, hogy bármikor újraoszthatóak a pontok (ezt a Ruiner-ben is szerettem). Kicsit olyan ez a játék mintha grállovagként akarnának belovagolni az említett játékok hulláin, kérdés tényleg sikerül e nekik. Lengyelek, rajtuk most a világ szeme.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
[Prolixus]
addikt
Ha jól tudom kb az összes Gears of Wart ők csinálták. Szerintem nem is a fedezékrendszer miatt jut a ME sok ember eszébe, hanem fedezékerendszer+képességek. Amiket látunk az egyik kaszt kapcsán (felmegy a levegőbe, majd belecharge-ol az ellenbe, jól lecsapja a talajt egy nagy area effect-tel stb), az pl echte Vanguard gameplay a ME3-ból. Vagy volt a black hole képesség ott...hát itt is van csak egy szikla vonzza be az ellent nem egy fekete lyuk. A lényeg ugyanaz.
Ezt nem kritikának szánom, mivel mostanában nem sok ilyesmi játék készül a nosztalgia meg beüt, én örülök neki hogy ebben is ilyeneket lehet majd csinálni (többek között).
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
válasz [Prolixus] #10 üzenetére
Nem, a fő számozott részeket X360-on az Epic fejlesztette, a 4-5-öt meg már a The Coalition. A Judgment mellett talán a PC-re portolásban segített a People Can Fly de ebben nem vagyok biztos. Viszont a Bulletstorm is szórakoztató volt tőlük.
A képességek 1 része szerintem már az ME3 előtt is megjelent más játékokban, de tény az a legismertebb talán. Ami miatt ez a játék lehet bukni fog pont az, hogy sok olyan ismerős elem köszön vissza más játékokból ami sokakban negatív hatást vált ki, pedig lehet összességében ez egy jól átgondolt játék lesz (legalább is remélem jól indítja ezt az évet).
Az biztos, hogy a studiónak van tapasztalata a gyors, véres scifi lövöldékkel így a játékmenettel nem lesz gond. A képességek közti balansz kérdéses, de mivel egy PVE játék és bármikor újraoszthatóak a képességpontok így az sem annyira gond szerintem ha lesznek elcsúszások amennyiben a lootot jól kezelik coopban.
Ha lesz időm lehet nekiugrok és megcsinálom a játék saját topikját.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
Nem tudja esetleg valaki, hogy ez a gamma lesz dobozosan? Vagy csak steam kulcs?
Ez a temérdek nettó gameplay videó egyre jobban meggyőz és ha már behúznám, akkor helyet adnék neki a polcon.
-
-
Eredetileg év vége volt a cél, de akkor nem adtak még pontos dátumot. Amikor adtak az első dátum volt a feb. 2. Most 2 hónappal megtolták, remélhetőleg nem lesz több. De így még mindig jobb, hogy 1 hónappal előre szólnak mintha a megjelenés előtt 1-2 nappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest