Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Max az MS esik el bevételtől, azonban az országnak tök mindegy hogy van e Xbox vagy nem (majd úgy is legyártják maguknak az Ybox és egyéb replikákat)
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Nikkel10
tag
válasz Yamaha R1 #44 üzenetére
Nevetséges prűd ország mi? Hát lehet de remélem azzal mindenki tisztában van, hogy ha ez a prűd ország netalántán bedobja a törülközőt( összeomlik a gazdasága) akkor nem csak ők fognak szívni hanem a mélyen tisztelt és hőn imádott nyugati országok is akiknek az állampapírjainak (USA, Nagy Britannia) 80-90%-a kínai kézben van.
És ha ez megtörténik itt nálunk megint elszáll a frank meg a dollár meg az euró...
Tisztázzunk valamit lehet őket útálni a számunkra furcsa ideológiájuk miatt de sajnos azt el kell ismerni, hogy ők a világgazdaság motorjai."Mert megtehetem" by Tirexi
-
Yamaha R1
tag
Gondolom még egy külön osztagot is létrehoznak a TV előtt ugrándozók felkutatására. Ha valaki gyanús mozdulatokat végez a nappaliban, már rá is törték az ajtót.
Nevetséges, prűd ország ez a Kína...
-
AXisBOLD
addikt
válasz Odin_James #41 üzenetére
értem, hogy félreértetted , csak nekem nem volt félreérthető.
abban viszont egyetértünk, hogy többet beszéltünk erről a kelleténél .
(egyébként csak hsz-t gyűjtök ...neeem.)
Aurea mediocritas
-
Odin_James
tag
Szerinted a 2. hozzászólásban le van írva, hogy milyen indoklást vár és hogy mire?!?
Én azt hittem, hogy arra kíváncsi, hogy miért pont a Kinect-et tiltották be (válasz: mert az összes többi konzol forgalmazását is betiltották), de mint utóbb kiderült ő arra volt kíváncsi, hogy miért tiltották be az összes konzolt Kínában, miért hozták meg ezt a törvényt (valószínűleg a fiatalokra gyakorolt hatásai miatt, ami kétség kívül erősen bírálandó indok).
Kicsit sem félreérthető, ugye?!?Úgy érzem, hogy többet beszéltünk erről, mint amennyit kellett volna.
Elfáradtam! Feladom! Hagyjatok! Nincs igazatok! Éljen Lenry![ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz Odin_James #39 üzenetére
veled bajok vannak. vedd figyelembe az időrendiséget. próbáld meg csak a 7. hsz-ig értelmezni.
az után tök mindegy mi történt, mert én arra reagáltam.
de lélekben már feladtam...
Aurea mediocritas
-
Odin_James
tag
Csak a szokásos közhelyekel tudsz dobálózni, minthogy olvass vissza, meg gondolkodj el rajta? Kérdem én: mi az amin nekem el kellene gondolkodnom?!? Segíts, nem értem! Mitől olyan az ország, amilyen és mindez hogy jön ide, miben kapcsolódik hozzám?
Ha most sem tudsz semmi értelmeset írni, akkor ne lepődj meg azon, hogy nem fogok válaszolni a hozzászólásodra, mivel nincs kedvem napközis kisfiúkkal veszekednem a semmiről.AXisBOLD: 11. hozzászólás
Hiftu:
[ Szerkesztve ]
-
Hiftu
senior tag
válasz Odin_James #37 üzenetére
Vigyázzatok, mert ha nagyon összevesztek itt a fórumon, lehet hogy kitiltanak bennetek Kinából...
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
AXisBOLD
addikt
válasz Odin_James #16 üzenetére
az elején egy kicsit eltévedtél. Lenry kérdése az volt, hogy mi volt az oka/indoka a betiltásnak, erre nincs válasz a hírben.
erre te ezt idézted válaszul: "Ugyanis a kínai Kulturális Minisztérium betiltatta a játék berendezéseket, az ország területén, még egy 2000-es rendelettel."
ez egyértelműen nem válasz a kérdésre.
én csak erre reagáltam, +a cinikus "elolvastad a hírt?" mondatra, úgyhogy ne mélyedj bele nagyon .
Aurea mediocritas
-
Razuel
aktív tag
válasz Odin_James #34 üzenetére
"feleslegesen jártattad a szádat és olyanokat írtál, amiket nem tudsz megmagyarázni."
Akkor most olvasd végig, hogy te miket írtál és gondolkodj el ezen a mondaton. Jó szórakozást.
-
Odin_James
tag
"Érdekes, hogy a többi ország ki van békülve az ilyesmivel, csak a kínaiak találnak ki mindig marhaságokat.. elektromos sokkterápia számítógép függőség ellen, egész internetet már olyan szinten filterezik, hogy az már röhej, stb."
Akkor még nem hallottál a német, az ausztrál és a közel-keleti cenzúráról.
Szerinted én ezekel a határozatokal egyetértek?"Az utolsót meg nem fogom kifejteni, mert se időm, se kedvem nincs belemenni ilyesmibe, a fantáziádra bízom."
Áhh, nem megy! Csak annyi világos, hogy feleslegesen jártattad a szádat és olyanokat írtál, amiket nem tudsz megmagyarázni.
[ Módosította: ollie ]
-
Televan74
nagyúr
Nagyon jó hozzáállás a kínai kormány részéről. Nehogy már lehessen ilyen termékeket kapni! Legalább nem lázadozik a nép, hogy nem tudja megvenni a 50-70 centes órabéréből.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
megint én
őstag
Szerintem ha egy átlagos kínainak, felajánlaná valaki, hogy válasszon egy ilyen kütyü, vagy egy kiló kenyér, akkor lehet inkább a kenyeret választaná...
-
kovsol
titán
és az lesz a poén ha rajt figyel majd a cuccon, hogy Made in China
May the Force be with you!
-
N3ST1C
tag
Ennyit kínáról, érdekes egy faj
-
Dany007
veterán
Szerencsétlen kínaiak... És gondolom azt hiszik, hogy ettől jobb lesz az országnak... : D
-
zazahoho
őstag
az lehet ,hogy meglehet kapni az üveggyöngyöt ,de kérdem én kinek???a lakosság kb 3%-nak a többi meg mint a rabszolga dolgozik.
de abban igazad van,hogy valamit azért tudnak,de reméljük nem sokáigAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
troller
senior tag
Szerintem a kínaiak sokkal rutinosabban nyomják, mint anno a ruszkik. Eleve segíti őket, hogy ázsiai nép, akiket sokkal inkább jellemez a kaptártudat, mintsem az egyénieskedés. Ráadásul a kínai vezetők képesek voltak meglépni amit a ruszkik nem, különválasztották (legalábbis bizonyos szintig) az ideológiát a gazdaságtól. Kínában meg lehet kapni azt a sok "üveggyöngyöt", amire a hidegháború alatt a keleti blokk országaiban csak vágyakoztak az emberek. És fényesen bizonyítják, hogy lehet versenyképes gazdaságot fenntartani mindenféle demokrézi hülyeségek nélkül is.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Razuel
aktív tag
válasz Odin_James #18 üzenetére
"Az állam szempontjából szerinted elhanyagolható tényező a fiatalok morális, kiegyensúlyozott fejlődése?"
Érdekes, hogy a többi ország ki van békülve az ilyesmivel, csak a kínaiak találnak ki mindig marhaságokat.. elektromos sokkterápia számítógép függőség ellen, egész internetet már olyan szinten filterezik, hogy az már röhej, stb."Szerinted akkor mi késztette őket ezen törvény megalkotására?"
Épp ezt szerette volna megtudni Lenry is. Nézd meg és egy commentbe írd le normálisan, nem leugatni kell egyből a másikat vagy marhaságokat írni..Az utolsót meg nem fogom kifejteni, mert se időm, se kedvem nincs belemenni ilyesmibe, a fantáziádra bízom.
Na de mindegy is felejtsük el, elég is volt ebből.
-
DriderG
tag
Úgy tudom, hogy a termék hamisítás és a nyugati termékek koppintása viszont államilag támogatott, amit utána a helyi piacon értékesítenek, és úgy tüntetik fel a jónépnek, hogy az ő ötletük volt pl. a Wii: Chintendo Vii
-
Narxis
nagyúr
Pont ez jutott eszembe, azért a munkások csak el tudnak rakni maguknak egyet-kettőt...láttam egy ilyen utazós műsort ahol a fickó valamelyik kínai nagyvárosban volt és este kiment a fekete piacra, ott aztán volt minden, kalóz Windows-tól kezdve a legújabb játékokig minden....szerintem ez is kapható lesz ott. Csak nem hivatalosan...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
g4mer
senior tag
Gondolom ott kimész a four dragons / tigers/ eagles/ sneaks piacra, és ötezeöccáé hozzádvágja Krump-Lee barátunk
Sic Parvis Magna
-
Odin_James
tag
"Szerinted ennyivel ki lehet tiltani az összes játékkonzolt egy országból (főleg, hogy a világ legnépesebb országa), hogy "a kínai fiatalok nem degenerálódjanak el"?"
Az állam szempontjából szerinted elhanyagolható tényező a fiatalok morális, kiegyensúlyozott fejlődése?
Szerinted akkor mi késztette őket ezen törvény megalkotására?"Na látod ezért áll ott ez az ország ahol tart. Az ilyen idióta gondolkodás miatt."
Ezt kifejthetnéd.
[ Szerkesztve ]
-
Razuel
aktív tag
válasz Odin_James #16 üzenetére
Szerinted ennyivel ki lehet tiltani az összes játékkonzolt egy országból (főleg, hogy a világ legnépesebb országa), hogy "a kínai fiatalok nem degenerálódjanak el"? Na látod ezért áll ott ez az ország ahol tart. Az ilyen idióta gondolkodás miatt.
Egyébként meg teljesen jogos Lenry kérdése és nem tudom mit nem lehetett sokadjára se megérteni rajta.
-
Odin_James
tag
Áhh, szerintem meg ha Lenry gondolkodott volna egy kicsit, akkor nem lett volna kérdése a hírel kapcsolatban.
Először némileg félreértettem (nem volt nehéz), de aztán mások leírták neki a valószínűsíthető indokot."a hírben nem szerepel, hogy mi volt a betiltás oka, és senki sem írt konkrétumot."
Most őszintén szerinted mivel magyarázható eme törvény megléte?
Szerintem tök egyértelmű.
A megfejtés a 8. és a 10. hozzászólásban.[ Szerkesztve ]
-
zazahoho
őstag
a betiltás oka csak!!! náluk nem kell indokolni semmit
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
AXisBOLD
addikt
válasz Odin_James #11 üzenetére
látom nem nagyon értetted Lenry kérdését.
a hírben nem szerepel, hogy mi volt a betiltás oka, és senki sem írt konkrétumot.
Aurea mediocritas
-
Odin_James
tag
Arra reagáltam.
"erre kérdeztem rá, hogy mi volt az indok, ami miatt betiltották ezeket? mi okból hozták azt a rendeletet?"
Nyílvánvaló! A többiek már leírták.
Szerk.: Azért ez a rendelet nem kis visszatartó erővel bír szerintem. Törvényt sértel, ha más országból berendelsz magadnak egy konzolt.
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
Lenry: legalább a kínai fiatalok nem degerálódnak el
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Lenry
félisten
válasz Odin_James #7 üzenetére
elolvastad a kérdésem?
erre kérdeztem rá, hogy mi volt az indok, ami miatt betiltották ezeket? mi okból hozták azt a rendeletet?(#8) Ptech
(#10) Bluegene PC játékok ugyanúgy kaphatóak, vagy letölthetők, ezek a konzolok is csak hivatalosan nem kaphatók. szóval semmi értelme
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
BiP
nagyúr
Ez a legszebb: "hivatalosan nem kapható az országban, annak ellenére, hogy mindkettőt Kínában gyártják. "
-
keIdor
titán
Hála istennek, hogy nem ott kell élnem. Persze nem csak az a bajom, hogy ott ezeket hivatalosan nem kapni, hanem az is, hogy ott nem lehetsz szabad.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Lenry
félisten
mi volt az indoklás?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
aero.
veterán
Kínából mindent kitiltanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Yettel topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- World of Tanks - MMO
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST -
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!