Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
-
Morden24
nagyúr
Ez így szokott lenni. Nekem a legutolsó menetem (UK, Earth18civs map marathon warlord fokozat) 1 hónapig tartott (igaz, nem éjjel-nappal toltam).
A legutóbbi hot seat-es meccs 4 hónapig tartott, én orosz, haver egyiptomi felosztással, Earth18civs map marathon prince fokozat).
Amúgy nekem is a Complete van meg.
Abszolút musthave.más: Transport Tycoon Deluxe + OpenTTD + Skype vagy akármilyen kommunikátor progi, és mehet a napokig-hetekig tartó trécselős szénszállítás. Verhetetlen
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Nunder
őstag
Ugyanígy voltam anno a Transpot Tycoon-nal. Azt se tudtam abbahagyni. Civ-ből nekem is csak a III-ig volt meg a IV-et havernál láttam, nem bírtam már elkezdeni. De nagyon jó játék. Ha nem jön össze a Dio. II Vistára akkor lehet előveszem. Vagy meg a Hearts of Iront
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Morden24
nagyúr
Próbáld meg a négyet (+ kiegészítői), szerintem bőven hozza a Civ3 szintjét, és felül is múlja azt sokmindenben (bár a városképek hiányoznak, legalábbis nekem nagyon).
Nagyon remélem, hogy folytatják a sorozatot, alig várom a következő részt! Ha belegondolok, a 9 milkában én is jópárral benne vagyok
Sectumsempra - For Enemies
-
marcias
őstag
Jó kis sorozat, de én a 3-nál abbahagytam. Legutóbb a Colonizationnal próbálkoztam, de nem kötött le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest