- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
methos800
újonc
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne Pc-hez szeretnék kormányt venni.Melyik a jobb választás a G29 vagy a G920?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Bélaaaa
őstag
Lassan kapható lesz itthon is, kíváncsi leszek az árára.
Ha olyan 70-80 körül lesz a G29, akkor "must have" kategória lesz nálam!Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
- = Zk = -
félisten
válasz enginev3.0 #74 üzenetére
persze.. vért ne adjanak?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Fú de jól néz ki, ha ingyen lenne hogy elfogadnám
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
addikt
-
-
kinghaxor
senior tag
Elég brutálisra sikeredett az az árcédula. Ötezerrel többért vettem pár hónapja újonnan a T500RS kormányomat. Ezek után azt hiszem jó vétel volt. Mondjuk azért kíváncsi vagyok rá milyen ez az új széria. Talán javítottak rajta a G27-hez képest. Nagyon ráférne.
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
Én csak azt akarom tudni, hogy milyen a fékpedál.
Ha loadcell jellegű és nem olyan gagyi mint a DFGT/G25/G27 trión, akkor jöhet a cucc."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
m0h0senator
őstag
ha a forgató mechanizmus fogaskerekes maradt akkor már egy fanatec szett jobb, egy gt3rs kormánnyal ami szíj hajtásos... komolyabb pedálszettel 440€ (140K) + a posta. váltód itt sincs
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Moleman
addikt
Én szeretem a G25 letisztultságát, eddig nem is hiányoztak a gombok, csak most, a nextgen szimulátorokban érződik a hiánya, ahol lehet a játékvezérlővel navigálni (de így is megoldható, főleg a váltó mögötti négyirányúval). A G27-ből irigylem a ferde fogazású hajtást, de ezért nem cserélném le, csak balra tekerve hangosabb a kelleténél.
-
titán
+1 Felkerült a kormányra egy kupac gomb, ami eddig csak a DFGT-n volt. Ráfért, gond is volt az a túlzottan letisztult üresség, a használhatóság rovására ment. Remélhetőleg a tekerentyű nem olyan béna megoldás, mint a DFGt-n, mert az teljesen megbízhatatlan, ebben az árkategóriában már rendes enkóder a minimum.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
veterán
Azt hiszem ilyenem se lesz.
duree54
-
neilszab
őstag
Egészen elképesztő számomra, hogy mennyire felületesen szemlélődnek az emberek... rákerült a G27-re pár gomb, ami hasonlóan néz ki mint a DFGT-én, és attól ez máris a DFGT utódja...
Azt, hogy alatta maga a volán, a kormányház, a belső szerkezet és a pedál egy az egyben a G27, az pár nyavalyás gomb miatt már senkinek sem tűnik fel...
Mondjuk az tényleg elég gáz, hogy úgy látszik a G27-hez képest semmit sem fejlesztettek...
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Enton
addikt
Van egy videó is hozzá, Project cars-al demózva:
De itt is úgy mondja a kis kopasz pufi logiscsávó, hogy a váltó csak a két új kormánnyal jó, semmi említés a külön használatra, más kormányokkal.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
G4ga
őstag
A baj evvel a két kormánnyal az, hogy ez nem a G25/G27 utódja.
Mindkét elöző generációs G kormány a prémium kategóriába tartozott. Bőr borítás, alu kormány.
Ez a két kormány a sima Driving Force GT utódja. A kinézete, kiosztása, anyaga. Annyi, hogy megkapta a next-gen támogatást. Értem én, hogy next-gen hez készültek... de ez az ár, nevetséges.
Ezeket a kormányokat nem a PC-seknek szánták. Legalábbis épeszű ember nem fogja lecserélni a G27-et.
G27-em van, de ez a két kormány egy vicc! Köszönő viszonyba sincsenek. -
nagyúr
Sose fogom megérteni miért kell óvodás szinten beírni, hogy ennyiér meg annyiér autót/házat/repülőt veszek. Vegyél, a "prémium" vagy annak kikiáltott dolgok mindig drágák lesznek az átlagembernek, nem kötelező megvenni. De lenézni a másikat, mert teszem azt a legjobbat akarja megvenni magának az otthoni szórakozáshoz, hát nemtudom, ja de, már leírtam: óvoda... Ha meg választani kell egy százezres suzuki és egy ötszázezres Punto között, szerintem nem is kérdés...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Moleman
addikt
válasz - = Zk = - #54 üzenetére
Én is a 6 éves G25-öm nyúzom még mindig, tökéletes. Egyedül a kuplungnak van egy kis vibrálása teljesen felengedve, de az meg az én hibám, mert évekig félig kinyomva azon pihentettem a lábam játékon kívül is.
A kézifék kiváltására tökéletes egy külön joystick, régen csak az LFS tudott kezelni több játékvezérlőt, de most már a Project Cars és az Assetto Corsa is plug&play. (Az mondjuk szomorú, hogy a tapadókorongos talpú joystick már nem divat, a 25 éves, ingyen kapott gameportosom még olyan volt, akárhogy téptem, nem engedte el az asztalt.)
-
BlackSoft
addikt
válasz gyuribácsi88 #52 üzenetére
Nem járok konzolos helyekre De elhiszem, bár szvsz 3-4M alatt, attól hogy 4 kereke van valaminek, és 20 éves, nekem nem autó, hanem csirkeszállító. Meg a sutyuki sem autó szerintem, szóval a g29 áráért egy rendes autóra gumit lehet esetleg venni.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Sirandrish
legenda
Ennyi pénzért veszek egy használt Suzukit vagy 5 Trabantot amivel lehet csapatni.
Vagy nem láttam, és közben aranyból van???Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
- = Zk = -
félisten
nálam a G25 dübörög....
de ezek sem csúnyák... de tényleg kemény áruk van..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KAMELOT
titán
Kicsit dárga mulatság ez. Túl van árazva!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Nincs konkurencia ebben az árszegmensben. Én még anno 35k-ért vettem boltban a G25-öt, aztán rájöttek hogy lehet ezt duplájáért is adni ebből lett a G27, amit nemrég újítottam be és akkor se cserélném le ezekre a csilli-villi, moddolt kormányokra ha 2x ekkora árcédula lenne rajta. Egy hányinger ahogy kinéz.. Logi G25/27 még mindig a legjobb vétel
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
addikt
De amúgy ez milyen szívás már, most akinek van ps4-e meg One-ja is annak mind a kettőt meg kell vennie? Sose értettem ezt a nyűglődést a kormányoknál.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
total90
veterán
Én tervezek venni valamit Xone-hoz, de ezt drágának találom. 200€ körül gondolkodtam...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Pipó
őstag
Valamikor 2001-2002 körül vettem egy MOMO-t, azóta is azt használom. Egy centit lóg már a kormány, de azért jól működik. Aztán 2004. körül innen a PH!-ról vettem egy használt MOMO-t tartaléknak (elvesztették a tápját, ezért szinte új.) Most, hogy költöztem találtam rá a padláson, úgy döntöttem, hogy már azt fogom beüzemelni, hátha bír az is 15 évet. Jók ezek a cuccok.
[ Szerkesztve ]
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
neilszab
őstag
válasz szentkuti11 #42 üzenetére
A hivatalos honlapon ez áll:
"The nonlinear brake pedal mimics the performance of a pressure-sensitive brake system for a more responsive, accurate braking feel. "
"A nemlineáris fékpedál a nyomásérzékeny fékrendszereket imitálja az érzékenyebb, pontosabb fékérzet érdekében."
Tehát nem valódi nyomásérzékelős (load cell, vagy hidraulika), hanem csak utánozni próbája azt a hatást. A képek alapján maga a pedál felépítése nem változott, feltehetőleg csak a rugóval, vagy plusz gumival trükköznek (trükkök itt), illetve ha potméter helyett load cell lenne benne, az biztos nem győznék hangoztatni.
Nem tűnik nagy dolognak, de aki komolyan szimulátorozik, az bizony tudja, hogy óriási a különbség a valódi nyomásérzékeny és a potméteres pedál között.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Hátha E3-ra vittek belőle pár példányt. Ott tuti akad aki majd jobban szemügyre veszi a dolgokat.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
neilszab
őstag
Ez semmi más csak egy G27 facelift: plusz gombok + feltehetőleg Nixim mod a pedálban, minden más tök ugyan az.
Ami az árat illeti, valóban az lett volna az elvárható, ha vmivel a G27 alá pozicionálják... most vagy ennyire elszálltak, vagy ennyie drága lenne a a next-gen konzol license? Erről esetleg tud vki valamit?
---------
hiba a cikkben:"...a pedálblokk ezen eszközök esetén is különálló, a fékpedál nyomásérzékeny, a gyártó szerint precíz és érzékeny fékezési élményt nyújt..."
A pedál nem nyomásérzékeny (tehát nem load cellás), hanem feltehetően csak a rugó felkeményedése progresszív, vagy a Nixim mod-ot gyáriasították, erről ebben cikkben írtam bővebben: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz guftabi96 #37 üzenetére
Na várjál csak a végén még az is kiderül hogy csak a g29 és g92-el fog kompatibilis lenni, na az lesz az igaz öngól!
Hivatalos honlapról egy kis idézés:"Driving Force™ Shifter is designed for both G29 and G920 Driving Force racing wheels..."
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
De még mindig drágább, mint a G27...
Az lenne a normális árazás, ha így váltó nélkül olcsóbb lenne, mint a G27.Ja, és a váltó... Ha már így külön is megvásárolható cucc, legalább visszarakták volna a szekvenciális váltás lehetőségét. Még meg is fontolnám, hogy megveszem G27 mellé. De így....
#KeepFightingMichael
-
-Solt-
veterán
Urak!
Az áron ne menjen már a nyafi, a Logitech shopban minden jóval drágább, mint máshol. A G27 jelenleg 112K náluk, Iponban meg 76K, tehát elérhetőek lesznek ezek jóval olcsóbban is!
www.smart-bus.hu
-
guftabi96
addikt
Kb egy hónapja vettem G27-et a Media Markt-os akcióban. (70k).
AKkor azt mondtam, hogy újonnan ez lenne a reális ár ezért a kormányért.
Erre kijön ezzel a bazári kinézettel (igen tudom, hogy megvan az előnye a sok gombnak pl Formaautóknál), ráadásul váltó nélkül... mindezt 130 körül... Elmennek a..
Ez a kormány egyszerűen nem ér ennyit.
A reális az lenne, ha váltó nélkül olcsóbb lenne a G27-nél.
Kíváncsi leszek, hogy a PC-n játszók közül ki az, aki váltani fog.. Nyilván lesz pár vérpisti, aki csak azért vált, mert ez már G29, de szerintem épeszű ember meg sem fontolja a cserét.#KeepFightingMichael
-
vzsryl
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #14 üzenetére
És az kb. olyan állapotban lesz, hogy a Lidl-be elugrani is egy kész Nürnburgringnek fog tűnni.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Krisszer
aktív tag
-
Enton
addikt
válasz szentkuti11 #16 üzenetére
Hát nagyon jót röhögtem itt magamban ülve rajta.
Tehát akkor a váltókonzol gombjai átkerültek a kormányra DFGT/X1 feelinggel, plusz már azt is külön árulják, szekvenciálisnak nem átállítható. Ez az ami ha 18000ft lesz akkor talán elgondolkodik az ember rajta???
Áhh még mindig egyszerűbb egy teljes g25/27es szettet átalakítózni.
Sebaj pc-re még az se kell.
Inkább veszek használtan tuti jól működő dolgot mint látatlanba ilyet újjonnan.Amúgy kiváncsian várom a véleményeket róla, hátha mégse akkor baklövés ez, piaca tuti lesz, ha más nem a konzolosoknál.
-
szentkuti11
addikt
A két év nem jött be, minden más igen. Beszélgethetnénk bele kicsit a lottószámokról is.
-
Krisszer
aktív tag
Már nem emlékszem, ki, asszem' a nagy kormányos fórumban megmondotta, hogy pár év múlva jön a G29, több gombbal, jó drágán. Nem igaza lett?
- küldve az Atari Portfoliomról
-
Peppo
őstag
Tetszik, ahogy az elődei is tetszettek. Csak hát az ára...
-
félisten
-
mlinus
őstag
jaj de bénán néz ki szegénykém. első ránézésre azt hittem olyan 30-40k körüli kormányról van szó. Hát.. egy g27-hez képest elbújhat.
-
titán
Driftelés=bohóckodás
Rendes autóversenyben csomó mindent kell állítani körről körre, vagy akár kanyarról kanyarra: fékerőelosztás, stabilizátor, startautomatika, kézikuplung, stb. Jöhet a sok gomb miatt, a rossz ár miatt meg mehet a fenébe...
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
ribizly
veterán
Oké. Akkor most megnyugodtam, hogy kb. 1.5 éve vettem egy szinte új G25-öt 40.000 ,-ért...
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
khron78
őstag
ez milyen ár, te jó ég.
-
a lovas
tag
Ezekszerint nem nagyon játszottal te még szimulátorral vagy ha igen akkor az összes segítség ON
En a ligában (rfactor2 F1) el nem tudnám képzelni hogy gombnélküli kormannyal menjek mert annyi mindent kell állítani hogy lehetetlen lenne. Es egyáltalán nem bazari ettol a kinézete.
Egyebkent tetszik ez a kormany,sanszos h veszek egyet PC-Xbox One-hoz. -
szentkuti11
addikt
Friss info: A 900 fokos kormányszög megmaradt, ezen a linken pedig van néhány kép a váltóról.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz szentkuti11 #13 üzenetére
Ha véletlen nincs 900 fokos fordulat minimum(mondjuk full G25/G27 ház meg belső ami így képekről lejön) akkor kb el is áshatják ahova akarják kb a kutyát nem fogja érdekelni, főleg ilyen áron, ennyit nem ér a X1/PS4 támogatottság, akkormár inkább átalakítózok vagy másik márka.
Hiába a jó hírnév a logitechnél ha maguk alatt vágják a fát.
-
addikt
Ennyiért már kocsit veszek !!44!4nyóc
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Enton
addikt
Mégha lenne mit játszani rajtuk akkor ok.
Amit ez az új generáció kinál az megint csak pc-seknek fog kedvezni, aki akart már rég beszerzett egy fanatec/trustmaster kormányt konzolhoz ha nagyon kormányra vágyott, plusz ez még drágább is lesz náluk. De hajrá külön váltó box(arról nincs kép vagy csak nálam nem látszott?)!Így ránézésre a sok bizgentyű a kormány közepén hát vagy pont elég a hely a kéznek vagy pont mindig belenyúl majd az ember. Ez nagyon kézméret és kormányfogás/használat kérdése.
900 fok legalább megvan mindkét variánson?
Én pl szeretem a sok gombot, de azt lehetne sokkal nem bazáribb/ócskaműanyag feelingel is megcsinálni. Főleg ilyen áron.
Az a sok műanyag évek alatt úgy fog lekopi, hogy öröm lesz nézni ahogy mindenki erre fog panaszkodni."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
D.Va
senior tag
persze a funkciója remek a gomboknak, értem a logikáját, de a kormány kinézetét elrontja az a sok gomb meg tekerentyű... olyan tőle mint vmi olcsó bazári cucc... én az egyszerű letisztult kormányt szeretem... ennyi... menet közben úgyse a gombokat nyomkodom, ha meg nem vezetek hanem a menüben állítgatok, akkor úgyis kontrollert veszek a kézbe, vagy egeret...
-
D.Va
senior tag
válasz szentkuti11 #4 üzenetére
nekem is g27 van, el nem adnám semmi pénzért csak én egy gombot se használok a kormányon, hiába van rajta 6...
-
jozsef8
aktív tag
Mai napig G27 van, tuti le nem cserélném.
-
Entryy
aktív tag
143.000
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ő, most nem azért, de az alap gombkiosztás van rajta, nem hiszem hogy ez bárkit is zavarna. Így teljesen felesleges kézbe venni a kontrollert, amikor csak a két hüvelykujjunkat kell használni a navigáláshoz. Vagy ennyire zavaró tud ez lenni? Komolyan kérdem, nem nagyon szoktam kormányokat használni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
D.Va
senior tag
értem h konzol meg minden, de minek telepakolni a kormányt 500 gombbal? Teljesen elrontja a látványt, ilyen gagyi kínainak néz ki tőle... én egy gombot se raknák a kormányra... max 2 pont elég mint a g25-nél... ha valaki gombot akar nyomkodni, ott a gamepad, vagy a váltó konzolja...
-
gianni85
veterán
Jó drága (G27-hez képest. Jó tudom nyitóár meg minden), de legalább a váltó sincs benne
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest