Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
eleinte sokat szenvedtem random kilepesektol, korrupt mentesektol, stb, idovel ezeket ugy ahogy foltoztak, de a legutolso bug ami elenken el az emlekimben mert pont par honapja probaltam jatszani vele: eheznek a nepek, x-edik probalkozasra sikerult ugy idozitenem a lepeseket, hogy pont legyen eleg nyers kaja mielott ehenhal mindenki. ejfel elott vissza is ernek a felderitok, lesz hirtelen 90+ kaja, mar csak a reggelt varom, hogy elkezdjek megfozni. Ejfelkor jon egy event (ugy remlik arrol szolt, hogy eheznek az emberek, 3 napom van mindenkit jollakatni) es csak ugy kinullazza az osszes nyershust. Masnaptol kezdve meg persze haldoklik mindenki.
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Imádom, de ne lenne még 3 év után is olyan eszméletlenül bugos. Nem egy bonyolult logika mégse sikerült rendesen megírniuk
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Vig Zsolt
tag
Ha legalább olyan jó lesz, mint az első rész akkor jöhet
-
Z10N
veterán
Johet!
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
k-adi
nagyúr
ez meglepő, de kellemes hír
jöjjön csak a 2.
-
Raijin
tag
Ha csak az első rész színvonalat hozzák én tuti előrendelem.
Live long and prosper.
-
Padree
senior tag
Pár napja fedeztem fel, hogy XBoxra az alapjátékhoz ( nagy csendben ) megérkeztek a DLC-k . Jobb később mint soha... Várom a dobozos XBox GOTY kiadást!
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Microsoft Excel topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest