Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Mondjuk az elég fura, hogy nincs benne időjárás, kb minden második promó képen esett az eső
Youtube-n néztem tegnap valami elemző videót, az én 900p-s monitoromon eléggé állejtős volt a látvány, persze ez csak pár perc volt a teljes játékból, talán vannak kevésbe kidolgozott részek.
Amúgy nekem az jött le, hogy sokan valami Horizon-féle open world autós játékot vártak Driveclub címen és hát ez nem az, hanem egy hagyományos, menüválasztós versenyjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
gp Kapcsolódási hibákra, valamint szerver túlterhelésre fogják a játék ingyenesen letölthető verziójának csúszását.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest