Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
ezek most kicsit gyengebbek a szokasos atlagnal
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Vistaboy
veterán
Kijavítottam Kaszásokra - engedvén a közóhajnak -, remélem, hogy így már megfelel.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
vitaro
senior tag
-
HS 2142
őstag
Kinectimals!
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
drachos
tag
Én a Mass Effect 2-ős halason röhögtem nagyon
Nekem annál vol Deja Vu érzésem -
Sicilian
addikt
Kedvenc rovatom ismét itt van
nothing is true everything is permitted..
-
Vistaboy
veterán
válasz Darth_Revan #11 üzenetére
"Űrsugár Edition"
Ez jó volt. Nem az volt a szándékom, hogy vitát keltsek, de most már mindegy, valahogy viseld el.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Darth_Revan
veterán
-
Vistaboy
veterán
válasz Darth_Revan #7 üzenetére
Azért nem írtam Kaszásokat, mert a Mass Effect 2 megjelenésekor meg mindenki az ellen tiltakozott, mondván hogy az Őrzők jobban hangzott. Ezért döntöttem az mellett. De a poén szempontjából mindegy. Sajnos nehéz néhol visszaadni az eredeti szöveget, ezért hagyom meg mindegyiket angolul is.
-
Doki16
addikt
válasz Darth_Revan #7 üzenetére
Sztem azért fordította így Vistaboy, mert az első részben Őrzőknek hívták őket, a másodikban pedig már kaszásnak voltak fordítva.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Darth_Revan
veterán
-
Ice!?
őstag
van ami magyarul nem jön át, de adja.
-
Doki16
addikt
válasz Darth_Revan #4 üzenetére
Nem Colletors van oda írva, hanem Reapers.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Darth_Revan
veterán
Collectors mióta jelenti azt, hogy "Örzők"?
-
Narxis
nagyúr
Kinectes rohadt jó... Parazitásnál deja-vum volt...
Többi se volt rossz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Ryuu
tag
Ez most jól esett. Végre sikerült jót röhögni ismét.
-
Akos96
senior tag
Parazitás annyira tipikus.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest