Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
Egy friss játék ingyen az korrekt dolog...
nothing is true everything is permitted..
-
Morden24
nagyúr
válasz talpalavalo #10 üzenetére
Ezt mondjuk el tudom képzelni, bár nekem a személyes tapasztalatom nagyon pozitív az angol boltokkal (BBC Shop, hmv pl.)
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Jó, az a legkevesebb, nekem is mondták már a T-Mobilenál, amikor szar volt a mobilnetem, hogy indítsam újra a gépem, meg hasonló okosságok.
Ettől függetlenül szerintem az ügyintézés kultúráltsága mindkét fél érdeke, ugyanis ha agyhúgykövet kap az üszis, azt rajtam, az ügyfélen fogja levezetni, amitől én kapok agyhúgykövet, ezért visszabaszogatom a következő üszist, aki agyhúgykövet kap és így tovább...Szóval szerintem sem az anyázás, sem a "nemmegyanet-csináldmeg", sem a omfglol:x:d:p!!!!44444négynégynégy nem fér bele. Mármint annak, aki ad a saját személyének megítélésére
-
h-yle
addikt
Én olyan kérdésekkel szoktam őket sírba vinni (hozzátenném nagyon udvariasan) Amikre az esetek 99%-ban nem tudnak válaszolni, mert tényleg érteniük kéne valamihez, és nem csak felolvasni a manualt.
A legviccesebb az mikor meggyőződéssel baromságot állítanak, a user meg csodálkozik hogy nem mennek a dolgok.Egyetlen értelme van a Live Chatnek és az a fenti "garanciális" ügyintézés.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
mephi666
nagyúr
szerintem még mindig elviselhetőbb, mint élőben ügyfélszolgálatiskodni és napi szinten találkozni fél tucat taplóparaszttal, akiknek kifigyel még a kapanyél is a szájukból (mellesleg időnként olyan szaguk is van, mint a többhetes hulláknak)
...én azért jobban elviselném az :x-et meg lol-t meg hasonlókat ...viszont tényleg jó látni, hogy korrekt volt az ügyfélszolgálat, aztán mindenki jól járt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Morden24
nagyúr
De jó lehet ezen a Live Chat supporton dolgozni.
Bejön a delikvens a problémájával, és egy hivatalos ügyet lolozással meg :x-ezéssel akar keresztülvinni. Komolyan szánalmas.A hírre meg annyit, hogy "jó" látni, hogy nem csak itthon megy az a suttyó mentalitás, hogy ha nem állsz a sarkadra, akkor nem a te eredeti károdat akarják megtéríteni, hanem bepróbálkoznak valami szar utalvánnyal az eredeti vásárlási érték feléért. De legalább nem kellett velük vitatkozni meg okoskodni
-
Misi 007
őstag
Nagy show lett volna ha kap egy Dead Space 2-t kárpótlásul!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest