Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Igazad van, ráadásul az emulátorok esetében, ha a belső felbontást többszörösére növeli az ember a leges-legjobb elérhető minőség érdekében, akkor kb: olyan gépigénye lesz egy PS2 hátéknak, mint a jelenlegi legújabb csúcs PC játékoknak (viszont cserébe néhány játéktípus -pl: cel-shaded, vagy egyéb nem realisztikusságra törekvő stílusok- esetében szinte már PS4 minőséget kapunk).
Ettől függetlenül én örülnék neki, ha az ilyen minimális munka ráfordítást igénylő remastered újrakiadások tömege helyett némi plusz fejlesztést is beletennének, és inkább remake-eket csinálnának. Kezdetnek már az is jó, hogy ha a (real-time) átvezető videók részletesebb karaktereire cserélik a játékbeli karaktereket (bár ettől a környezet még mindig nem lesz részletesebb, önmagában pl: a HD textúrák nem oldják meg az alacsony polygonszámból fakadó gondokat...). Erős a gyanúm, hogy pl: a készülő FFVII, vagy a Resident Evil 2 remakek esetében is bőven meg fog térülni a beleölt munka és pénz.Fancy quote placeholder
-
KaitouP
nagyúr
Na hát ez a baj, én ugyan azt PS3 -ra vettem, és volt kb. 12K. Mondjuk ha azt nézzük hogy az új játékok sokszor 18K- ról indulnak...
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
De ezért - remélem - nem mernek teljes árat kérni. Elég nagy pofátlanság lenne.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
ldave
félisten
-
Memora
senior tag
Hát nem is tudom...nekem semmivel sem tűnik szebbnek, mint amilyen minőséget már most is el lehet érni emulátorral ingyen (bár mintha feltűnne pár nagyfelbontású textúra itt-ott), ha berakom a PC-be a régi PS2 lemezt
Kivéve a pre-renderelt átvezető videókat, azok persze emulátorral megmaradnak SD-nek , de csak e miatt nem fogom még egyszer megvenni a játékot.[ Szerkesztve ]
Fancy quote placeholder
-
haxiboy
veterán
Brutális mit ki nem hoznak az aktuális generációkból. A határokat feszegetik
Gondolom az átvezetők nem pre-renderelt videók.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
ldave
félisten
Sok újat nem tudok hozzáfűzni, szóval
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva