Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Spoiler: Erre gondolok.
Játék alig jelent meg, majd lesz hozzá magyar felirat valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vasalódeszka, ja nem, Spoiler.Hát, a tűs rész engem kicsit megdöbbentett, azért nem semmi. Vagy előtte, mikor az az elmebeteg Stross nekiesik Ellienek, elgyakorolja rajta a lépéseket és, hát a csaj jobb szeme egy pálcán végzi... Mondjuk sejtettem, hogy ha egy nő feltűnik egy horrorjátékban, akkor történik vele valami.
Engem az a boss-fight őrjített meg, amikor jön utánunk az a behemót nekromorf, előtte dobál minket és az EarthGov warshipjét látjuk és a világűrben kell legyűrni azt a dögöt... Harmadjára sikerült a hordókkal felrobbantani a dögöt.
Szerintem elég jó lett a Dead Space 2, párszor felugrottam a székemből...
-
ferensz
senior tag
Tetszett nekem is nagyobb, két alkalommal ültem le elé játszani, és végig is sikerült vinni, bár azért én valamelyest másra számítottam, picit zavart, hogy nem volt már meg az az érzés, hogy én vagyok az egyetlen túlélő, és irány a világ ellen (Rambo effektus )
A vége lehetett volna félelmetesebb, mintsem ilyen "agyatlan" hentelős. Egyébként minden tiszteletem a készítőké, állok is neki egyel nehezebb szinten megint .
(Ha new game+ módba megyek, tehát a korábban megszerzett cuccaimat viszem, akkor az jelent bármely féle-fajta hátrányt?)
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM