Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
az első film (tizenpár éves fejjel) nekem tetszett meg anno a street fighter film is elment szódával (még autós moziban láttam... élmény volt így), de a mostani filmek között szerintem meg fogja állni a helyét az új... már amennyi lejött belőle 1 videó alapján, tényleg nem tűnik rossznak, csak érdekes irányba megy a film... komolyan a dead or alive, sf - legend of chun li és dragonball film után már csak jobb lehet
egyébként fantasy filmekből is van bőséggel... nosztalgiából most néztük újra bővítettben vasárnap+hétfőn a gyűrűk urát... elgondolkoztam, hogy elég komoly hullámot indított ez a film, mert az ezt következő években dögivel jöttek a fantasy-k... csak hát tényleg fura, hogy a mortal kombat mindig a versenyre épült, itt meg talán ezt háttérbe akarják szorítani és egy verekedésekkel megpakolt komor hangulatú akció/krimi/thriller-t varázsolnak belőle...
-
dabadab
titán
Közben a youtube-on ráakadtam az első rész demojára is
Új hozzászólás Aktív témák
gp A szépséges Jeri Ryan twittelt egy párat, amiből fény derült a Mortal Kombat trailer mivoltára.
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Nintendo Switch 2
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Old Skies teszt
- Ford topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest