- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- Starfield
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
az első film (tizenpár éves fejjel) nekem tetszett meg anno a street fighter film is elment szódával (még autós moziban láttam... élmény volt így), de a mostani filmek között szerintem meg fogja állni a helyét az új... már amennyi lejött belőle 1 videó alapján, tényleg nem tűnik rossznak, csak érdekes irányba megy a film... komolyan a dead or alive, sf - legend of chun li és dragonball film után már csak jobb lehet
egyébként fantasy filmekből is van bőséggel... nosztalgiából most néztük újra bővítettben vasárnap+hétfőn a gyűrűk urát... elgondolkoztam, hogy elég komoly hullámot indított ez a film, mert az ezt következő években dögivel jöttek a fantasy-k... csak hát tényleg fura, hogy a mortal kombat mindig a versenyre épült, itt meg talán ezt háttérbe akarják szorítani és egy verekedésekkel megpakolt komor hangulatú akció/krimi/thriller-t varázsolnak belőle...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dabadab
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Xg Mobile RTX 3080
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest