Új hozzászólás Aktív témák
-
west
őstag
vinnie jones
koszi a segitseget.Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
west
őstag
azt nem tudjatok hogy az xmen3ba a Boris neven emlegetett szereplo a blof filmbol/nem tom a nevet most sry/az ugy kigyurta magat vagy pc vel gyrtak ki?
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
xuldar
addikt
-
fpeter07
veterán
Azért megnézém hogy tud egy ilyen hegy falon futni
-
JanR
addikt
Nem is tudtam, hogy lesz film PoP-bol, csak 2010-re lehet, hogy mar nem fog erdekelni
-
janeko
őstag
jó, hát nincs sok dolga.. volt vagy 3-4 honapja felkészülni.. fogadot egy edzöt(valami nevesebbet) és kicsit felhozták a testrészeit... Ryan Reynolds is, hogy felszedte a kilokat és jól mutatott, vagy Christian Bale aki az egyik filmbe olyan csontos volt mint aki koldus.. másikba (asszem batman) meg izom kolosszus kiváncsi leszek a filmre a játék tetszet
-
copin
őstag
-
Mercutio_
félisten
robusztus, nem robosztus
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
copin
őstag
Pályakezdő favágónak néz ki. Egy kis fogyókúra+szolikoporsó és már hihető hogy perzsa csődőr a fickó.
[ Szerkesztve ]
-
For357y
aktív tag
Pont, hogy az ilyen mutatványokhoz nem kell hatalmas izomtömeg. Nézd meg például a sziklamászókat, egyik sincs kigyúrva. A kigyúrtaknak nehezebb lenne, mert hiába erősek, a saját testüket(ami az izomtömeg miatt nehéz) is cipelniük kell.
Amúgy a képhez is hozzászólva sztem a PoP: WW-ben lévő hercegre hajaz leginkább.
[ Szerkesztve ]
"Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
-
Makaveli
senior tag
Kis infó:
Prince Of Persia film: 2010-ben május 28-án jön, Mike Newell rendezésével, az USA-ba.
Főszereplők: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred MolinaElőször Josh Holloway-t akarták, a LOST sztárját Dastan herceg szerepébe.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Makaveli
senior tag
Úristen!!! Jól kigyúrták ezt a srácot. Ha jól látom Jake Gyllenhaal-ról van szó!
Azért évekkel ezelőtt Jarheadben nem így nézett ki, bár akkor is volt rajta izom...CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
csakegyreg
tag
mikor jön a prince of persia film??? mert akkor nekem ott leszz a helyem a moziba kedvencem a POP jeeeeeee
http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D
-
subpixels
tag
Kiváncsi vagyok már a filmre is, nem tudjátok mikor jön?
-
Hebry
senior tag
Tényleg hasonlít.
Ha belegondolunk amiket a prince csinál, kell ilyen robosztus test, és ekkora izomtömeg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook