Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi995
aktív tag
válasz GegeWarrior #10 üzenetére
Én nagyon soknak tartom azt a 20 eurót ennyi játékidőért.. Igaz most kezdtem bele, tényleg elég jól meg lett csinálva, de ennyit akkor sem ér meg, felét már inkább... Majd ha akörül lesz, utánvétben megveszem, mint ahogy eddig a játékok 90%-val tettem amit elsőnek játszottam ki aztán vettem meg.
-
Bandi995
aktív tag
válasz pingwinharco #3 üzenetére
végre
-
Rodi 4.80
senior tag
Nagyon nagy játék, több, mint aminek elsőre látszik
-
acura
tag
Szerintem nem nehéz, én anno Limbo val többet szívtam!
3-4óra alatt mindenki kiviszi kb. Kihagyhatatlan, az év egyik legjobb indie játéka szerintem!
Gameplayt meg nem szabad nézni erről a játékról, csak úgy van értelme, ha magad fedezed fel a továbbjutás lehetőségét.Egyébként csak egy alternatív befejezése van a játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Én végül most nem vettem meg, mert voltam annyira balga, hogy elkezdtem róla egy végigjátszást. Ha még nem kezdtél bele ilyenbe, akkor a videó alapján azt mondom ne is nézz semmit, hanem vedd meg! Kegyetlen!
A grafika, a hangok, a képi világ és a hangulat 10/10-es! A "vége" (elvileg több is van neki) nem kicsit furcsa.
Egyszer biztosan beruházok majd rá én is.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
pingwinharco
csendes tag
fel is lett törve pcre
-
ribizly
veterán
Zseniális egy game. Félelmetes egy hangulata van. Mondjuk akit annyira érdekelt az már valószínűleg kipörgette vagy végignézett róla egy végigjátszást youtube-on... Szóval nem tudom milyen mértékű eladásokra számítanak így megkésve.
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest