Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
Na jó segítsetek...nem találom, hogy hol tudnám letölteni, pedig már megcsináltam a felhasználómat
LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
Dr. Akula
félisten
4-5 éve több értelme lett volna.
-
XharX
aktív tag
Az ilyen jó játékoknak csak örülünk Igaz már jó ideje bezsákoltam, de most megjött a kedvem megint elővenni a hozzászólásokat olvasva. Holnap se leszek kipihent
-
Eli_Stone
aktív tag
Ez nem kispályás hozzáadtam a fiókomhoz annak ellenére, hogy Steam-en megvan az Ultimate változat majd az Origin fogta és frissítette a Steam által telepített verziót és, ha rányomok a játékra el is indítja, de persze az Origin kliens a DLC-ket nem látja annak ellenére, hogy a Steam automatikusan telepíti azokat is
-
törölt tag
Kotelezo darrab a mufaj kedveloinek
Ha nem lenne ennyi MMO akkor talan meg ma is jonnenek a jobbnal jobb RPG-k[ Szerkesztve ]
-
stefi76
tag
Jobb oldali sor, legalul.
[ Szerkesztve ]
-
Xelloss
tag
Mekkora játék volt. ,A Dragon Age.. Raktam is be a listába tegnap.
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Stauffenberg
nagyúr
A legszebb az egészben, hogy itt még csak nem is kulcsot kapsz, hanem egyből a kontódra írja a játékot. Nem tudom ki akar majd azért pénzt adni, hogy n+1 accounton legyen neki egy olyan játéka ami amúgy is fillérekért vásárolható bárhol.
Megnézem majd azok arcát akik legyártanak 100 accountot és a jó része a nyakukon marad.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stauffenberg #23 üzenetére
Kb.
Elképzelem otthon a srácokat-lányokat, hogy nagyban gyártják az origin accountokat az ingyen Dragon Age-ért, amikor anyuci benyit hogy vacsora.
"Főhősünk kiakad: "Mutter menj a fenébe dolgozom épp, egy hét és gazda leszek, már csak 2734 regisztrációt kell csinálnom. Mutter ha a 10 eurós játékot csak 3-4 euróért adom az már sok sok euró lesz a végén. Nem érted Mutter mehetek a dizsibe, meg vehetek kólát, de már csak 2730 account kell. Mutter nem érted, ki a fenét érdekel ilyenkor a vacsora, amikor jövő héten bizniszmen leszek, és sok pénzem lesz. Nem érted Mutter, egy hónapig nem kell faternak kuncsorognom hogy adjon pénzt Mekis kajára!!!
Már csak 2710 account mutter! Hagyj magamra légyszives, de utána mond meg a faternak hogy nehogy most kezdjen el vasat vágni, vagy hegeszteni, mert tudod hogy lopjuk az áramot, és ha lecsapja a szomszéd óráját, fél óra míg újra bútol a gép, annyi idő alatt én 500 regisztrációt csinálok. Érted mutter? Amúgy is hozz kérlek egy szenyát, mert éhes vagyok, de nincs időm vacsorázni menni."
Bocs mindenkitől nagyon hétvége van már.
Live-Die-Respawn
-
J.Hetfield
aktív tag
Klassz kis game, sokat játszottam vele. Morrigan meg
-
Redcaster
őstag
Magyar nyelvi fájlok elérhetőek valahol?
-
Rexdemon
aktív tag
Az még akkor volt, amikor a Bioware az volt, ami, nem pedig EAware stílusban nyomta. (R.I.P. Bioware, Never Forget, rEAped by rEApers) Azóta már Ray Muzyka is lelécelt onnan, nemrég pedig Casey Hudson már vizekre evezett. (lehet,h előre látott vmit?) Nagyon kíváncsi vagyok,h milyen lesz az Inqusition, sztem sok minden múlik a Bio/EAware szempontjából a mostani game milyenségén/fogadtatásán.
[ Szerkesztve ]
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
huszar90
aktív tag
nekem nagyon tetszett annó, lehet indítok egy új kampányt
-
Stauffenberg
nagyúr
Jó, hát én már azt sem hiszem el az EA-nek amit tényleg betart. Újabb érv amellett, hogy továbbra is a Battlefield 3 legyen az utolsó EA játék amihez közöm van (de legszívesebben azt is kitörölném az emlékeim közül). Nem számítok hatalmas változásra a közeljövőben, ezért sokáig így marad ez még...
Az első Dragon Age meg egy kellemes emlék abból az időből, amikor az EA még nem csak és kizárólag szemetet tudott termelni.
-
exec79
tag
válasz Stauffenberg #8 üzenetére
"Inquisition visszatér az eredeti formulához."
trailerek es gameplay alapjan sajnos nem ugy tunik -
BlackDevil
aktív tag
De jó hogy pont ma 6ig vagyok omg. Alig várom hogy haza érjek! Jó kis game ez
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
batai15
félisten
Haza megyek szedem is, köszi !
-
törölt tag
Tegnap be is zsákoltam lefekvés előtt
-
Rexdemon
aktív tag
Nekem preorder volt az alap és az "erwacht" kieg is, teliáron megvettem mindkettőt és rohadtul nem bántam meg bezzeg a f*staliga DA2-t... (kb ott ért véget a preorder rendszer számomra)
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #9 üzenetére
még jó hogy nem eszem kenyeret
viccet félretéve qrva nagy játék, máig nem értem, hogy tudtam rá annyi időt szánni, hogy végigjátszam Ebből következően természetesen minden más faj és kaszt ki fog maradni mert igazi időgyilkos Szóval még a DLC se hiányzik hozzá
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Sirandrish
legenda
-
SutPet
aktív tag
két hete akartam megvenni steam-en de jó hogy nem tettem igazán ingyenessé tehetnék a DS3:Awakened-et is
God must love stupid people, he made so many of them.
-
banhammer
veterán
Nem is tudom mikor vettem utoljára dobozos játékot.
Ha jól emlékszem a Crysis 3 volt előrendelésben.
Teljesen átálltam a digitális formátumra.
Igaz nincs meg az az érzés, mint a dobozos verziónál, hogy az ember a kezébe fogja a könyvet, lemezt.
De kárpótol az, hogyha net és megfelelő gép közelében vagyok akkor bárhol a világon tudok játszani a játékaimmal.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Ghoosty
őstag
Eddig óckodtam, de ha hazaérek, regelek én is egy accountot. Ezt már többször meg akartam venni, csak mivel alig van időm játszani, mindig lebeszéltem magam róla, de legalább most meglesz ingyen.
-
banhammer
veterán
Már meg is szereztem.
Ingyé még a szar is kell.Amúgy jó húzás az EA részéről, hogy időről időre egy egy játékukat ingyenessé teszi.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest