Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
válasz Perry-sama #19 üzenetére
Mert azok ingyenesen letölthető DLC-k bármely újonnan vásárolt (kapott) ME2 mellé.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Perry-sama
tag
Üdv! Én megvettem a DA2-őt(már régebben) és most töltöttem le a ME2 őt is
Nem minden dlc-t adnak hozzá, de ezeket igen:
[link]Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
-
Воланд
titán
Ha adnák hozzá az összes eddig megjelent dlc-t az me2-höz, akkor holnap mennék és megvenném a dao2-öt. De így várok egy goty me2-re (remélem lesz) meg egy goty dao2-re (ez szvsz tuti, hogy lesz).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Gergosz2
veterán
me2 jó voltde a dragon age nem jött be.
Én nagyon örülnék egy me játéknak de csillagkapu témával.
Nagyot ütne!Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
ViZion
félisten
Ugyan már, egy ilyen játékért nem sok a 2k, ha elosztom a játszott órák számával, akkor má' a TV is drágább... és a TV adás még sz@r is.
Én olyan 4-5000 Ft-nél húztam meg a felső határt, persze mindenki tegyen belátása/pénztárcája szerint. Remélem találsz 1k-ért ME2-t.
Most kaptam én is CD galaxis hírlevelet, látom az 1. részt, de lehet munkatársam odaadja, neki megvan, de nem tetszik...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Mártógyurma
tag
Annyira "elégedett" az EA az eladásokkal,hogy kénytelen v.mi akciót bevetni, hogy foggyon a játék.
-
L3zl13
nagyúr
Én az eredeti, nem mega games-es verziót nem tudtam beregelni az EA download managerbe.
Úgyhogy nem fűznék hozzá túl sok reményt.Más: Ha már van ME2-m, akkor vajon kapok mégegyet? Vagy a rendszer nem tud lekezelni egy játékból több példányt egyazon acc esetében?
Aki hülye, haljon meg!
-
GoldenJ
tag
vajon a konzolos vásárlók mit tudnak kezdeni egy PC-s mass Effect 2-vel?
lehet hogy rá akarják szoktatni őket a PC gaming-re?
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
ViZion
félisten
Teszkó akcijós ömlesztettben kell turkálni.
Teszkóbótba van 1990 Ft-ért. Ott vettem én is ME2-t. Múltkor Crysis Maximum Edition volt 990 Ft, jó bolt volt...
Pl. Battlefieldek is ócók, MoH Airborne, Orange Box (Half life széria), Spore, etc. 990-1490-1990 ilyesmi árak 3-6 éves játékokért, és eredetivel lehet tolni.
Mindenki boldog.Kovsol: hol láttál ME1-et? Érdekelne, az nincs meg, a 2 nagyon tetszik, jobban mint a Dead Space... csak az itteni bótba' nincs.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Zeratul
addikt
Viccesek, most hogy ezresért vesztegetik a ME2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Eladó Samsung S23 Ultra 256Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest